Kontor

Et kontor er ikke et rigtigt kontor uden de rigtige kontormøbler. Der er dog enormt stor forskel på kontormøbler og komforten og kvaliteten af disse. Når man skal indrette sin arbejdsplads eller hjemmekontor, er det okay at have høje krav til sine kontormøbler. De skal helst være både smukke og inspirerende, samtidigt med at de skal være komfortable og praktiske. Derfor er det vigtigt med nogle borde som ser godt ud, nogle stole man kan holde til at sidde i over længere tid, og så skal det hele helst pakkes ind i nogle æstetisk smukke designs.

Indret dit kontor med stil ved at tilføje nogle af de æstetiske kontormøbler, som du finder i udvalget herunder. Find lige den kontorstol og det skrivebord samt andre kontorartikler, som du står og mangler for at kunne skabe drømme kontoret.

Gå på opdagelse og find dine nye kontormøbler her på siden.


KONTORMØBLER FRA KENDTE BRANDS


Her på siden har vi samlet et udvalg af kontormøbler i alle afskygninger, hvori du finder alt fra Hans Wegner og Finn Juhl skriveborde, til Arne Jacobsen kontormøbler. Udvalget er fuld af høj kvalitet og unikke designs, der med garanti vil pryde i din indretning. Uanset hvad du er på jagt efter, har vi helt sikkert en stil der passer ind i indretningen til dit kontor. I udvalget finder du kontormøbler i forskellige størrelser, så du har mulighed for at finde de kontormøbler, som passer perfekt til dit hjemmekontor..Kontorstole i alle afskygninger


Intet kontor uden en kontorstol. Vi har her samlet nogle af de bedste kontorstole, som du kan sidde behageligt i mange timer af gangen. Sørg for at finde en komfortabel kontorstol, som ikke kun er i et flot design, men også sikrer at du sidder godt med din ryg, og at du får den nødvendige støtte, hvis du sidder i mange timer.

Med en ergonomisk kontorstol er du sikret den ultimative siddekomfort, og en god position for kroppen. Du finder desuden både en kontorstol med hjul og en kontorstol uden hjul, eller med armlæn eller uden armlæn. Nogle foretrækker det ene frem for det andet, og derfor har vi selvfølgelig begge dele i udvalget. Det er vigtigt at du sidder godt for at have arbejdsglæde på hjemmekontoret.

En designer kontorstol er desuden med til at give dit kontor et unikt og skønt look. Du finder blandt andet en skøn Arne Jacobsen kontorstol og Fritz Hansen kontorstol, som begge er et ikonisk kontormøbel, der vil pynte smukt i alle hjem. Find din perfekte kontorstol til skrivebordet i udvalget ovenfor.Skriveborde i skønne designs


En kontorstol kommer først rigtigt til sin ret, når den er placeret ved et funktionelt og smukt skrivebord. Vi er sikrer på, at du i vores store udvalg kan finde et kontorbord, der passer lige netop dig og dit behov. Uanset om du er på udkig efter et hæve sænkebord, computerbord eller væghængt skrivebord har vi det hele samlet til dig her.

I udvalget ovenfor finder du for eksempel HiLow3 skrivebordet fra Montana, som er et hæve sænkebord og som egner sig perfekt til dig, der ønsker at kunne skifte imellem at stå op og sidde ned mens du arbejder. Et hæve sænkebord er indbegrebet af ergonomiske kontormøbler, da det bidrager til de helt korrekte arbejdsstillinger, så du kan arbejde optimalt. De mange indstillingsmuligheder har en stor betydning for din krop og din effektivitet mens du arbejder.

Om du er mest til et sort skrivebord eller et skrivebord i træ er helt op til dig, men vores sortiment byder naturligvis på begge dele og meget mere!Andre kontor møbler


Vi tilbyder også andre skønne kontormøbler som en reol til opbevaring, der kan hjælpe dig med at holde styr på papirer, mapper og skriveredskaber, en kontorspand til affald og skrivebordslamper, der kan give dig det perfekte arbejdslys.
Et godt arbejdslys kan være uundværligt hvis man sidder og arbejder om aftenen eller hvis man har brug for at læse nogle papirer igennem. Samtidig bør man også anskaffe sig noget behageligt lys, så man får skabt et godt arbejdsmiljø for sig selv.
Vi har en forskellige muligheder af kontormøbler til kontorindretningen, lige fra optimal komfort med kontorstole, til gode opbevaringsløsninger.Køb kontormøbler hos Jacobsen Plus


Du finder et varieret udvalg af kontormøbler fra nogle af de største brands hos Jacobsen Plus. Du kan finde alt fra kontorstole og kontorborde til opslagstavler, reoler og lamper. Hos Jacobsen Plus finder du udelukkende kontormøbler i god kvalitet, der er spækket med funktionalitet. Derfor kan du med sikkerhed finde nogle kontormøbler, som passer ind i dit moderne hjemmekontor. Lad dig inspirere af det store udvalg og opnå gratis fragt ved køb over 1.500 kr.Ofte stillede spørgsmål

Hvad skal mit kontor indeholde?

Et klassisk kontor indeholder typisk et skrivebord, en kontorstol, en reol og hylder. Derudover er der også nogle tilhørende pynteting, så kontoret ser flot og indbydende ud. Er kontoret forholdsvis stort, kan man også vælge at sætte en sofa ind i rummet, for at skabe en afslappet stemning. Ydermere kan man købe ekstra skabe, hvis man arbejder i et fag, der kræver meget papirarbejde.Er der forskel på skriveborde?

Ja, forskellen kan forekomme i materialevalget, størrelsen, designet og prisklassen. Nogle skriveborde er helt klassiske med en bordplade og fire ben. Andre skriveborde har skuffer eller en hylde, man kan benytte til sine småting såsom en klipsemaskine, kuglepenne og andre småting. Når du skal vælge det rigtige skrivebord, bør du overveje, hvilket behov du har til skrivebordet.Hvilken kontorstol skal jeg vælge?

Når du skal vælge den rette kontorstol, kan du med fordel overveje, hvordan stoffet skal være og om stolen skal have hjul eller ej. Dertil kan du overveje, hvordan ryglænet skal være og om stolen skal kunne indstilles i højden. På den måde får du sorteret i kontorstolene og derved få lettere ved at vælge den helt rigtige kontorstol, som passer til dit behov.Hvor kan jeg købe kontormøbler?

Du finder et stort og varieret udvalg af designer kontormøbler fra nogle af de største brands hos JacobsenPlus. Kontormøblerne er lavet af kvalitetsrige materialer og i smukke designs, som du får glæde af i mange år frem. Hos JacobsenPlus har du også mulighed for at lade dig inspirere af de mange andre brands og for at finde inspiration til, hvordan produkterne kan indgå i din boligindretning. Du opnår gratis fragt ved køb over 1.500 kr.Gå på opdagelse og køb dine kontormøbler hos os allerede i dag.

Har du spørgsmål til udvalget og nogle af produkterne, så tøv ikke med at tage fat i vores kundeservice, der altid sidder klar til at hjælpe dig på vej mod de helt rigtige kontormøbler til netop dig.
Indkøbskurv

Trustpilot ★★★★★

30 dages fortrydelsesret

Gratis fragt over 799,-

*Gælder på varer der sendes til pakkeshops.