HAY Palissade havemøbler

Her på siden finder du HAY’s serie Palissade (2016) som er en serie af udendørsmøbler. Den stilrene og minimalistiske serie er designet af Ronan & Erwan Bouroullec og findes i flere varianter af stole, borde og bænke. Serien fås desuden i farverne antracit, lysegrå og olivengrøn. Du kan læse mere om HAY og Palisade-serien nederst på siden.

Se alle produkter fra HAY her
OM HAY

HAY’s ambitioner var at fremme dansk møbeldesign og forsøge at vende tilbage til den innovative storhed i 1950'erne og 1960'erne alt sammen i en nutidig kontekst. Den dag i dag har ambitionsniveauet ikke ændret sig, og bestræbelsen på konstant at være i udvikling og skabe meningsfuldt og oprigtigt design er meget vigtig. Det går alt sammen hånd i hånd med at lave flotte og innovative produkter som fremmer nye originale unge talenter samt etablerede designere. HAY’s engagement i design, produktion af møbler, tekstiler og tilbehør med en international appel til en overkommelig pris har gjort at deres varemærke er blevet anerkendt i hele verden.

PALISSADE SERIEN

Palissade serien fra HAY er en udendørs møbelsamling hvor der er fokus på det unikke og karakterisktiske. Serien af havemøbler er lavet med tankerne om symmetrisk geometri men med en visuel enkelthed for øje. Dele af serien er designet i farver og former som både passer til en have med meget grønt men også den lille altan i byen. Palissade er altså designet således at den kan passe til flere forskellige miljøer som caféer, restauranter, haver, terrasser og altaner.

KØB HAY PALISSADE HOS JACOBSEN PLUS

Samlingen af Palissade havemøbler fra HAY kan passe ind overalt, hvilket gør serien nem at elske. Hos Jacobsen Plus er service i højsædet og din tilfredshed er utrolig vigtigt for os. Har du brug for hjælp og rådgivning er du mere end velkommen i vores fysiske butik hvor du også har mulighed for at se og prøve Palissade serien før du beslutter dig. Du er naturligvis også velkommen til at kontakte os over telefon hvis du har spørgsmål. Vi leverer fragtfrit til hele Danmark ved køb over 1.500 kr.
Indkøbskurv