Eames stole

Herunder finder du vores store udvalg af Eames stole fra Vitra. Eames er kendt som værende nogle af markedets absolut førende designere inden for møbler. Se de mange flotte stole herunder, eller læs mere om det ikoniske mærke nederst på siden.


Før DKK 50.820,00
Se varianter
Før DKK 7.050,00
Se varianter
Før DKK 13.700,00
Bestillingsvare
Eames stole - historien

Eames stolene er skabt af den amerikanske design-due Charles og Ray Eames som designede den originale stol, som Vitra siden har opdateret i deres Eames Plastic Chair. I det oprindelige design fra 1950 er stolen skabt i glasfiber og det var Charles og Ray Eames bidrag til konkurrencen "Low Cost Furniture Design" som blev afholdt i New York på Museum of Modern Art. Selvom den oprindelige Eames stol muligvis var low-cost, så var den oprindelige glasfiberskal ikke genanvendelig. Derfor stoppede Vitra i 1993 med at producerede stolen med dens originale skal, til fordel for at anvende et plastmateriale, bestående af polypropylen, som er et miljøvenligt materiale, der tilbyder samme styrke og komfort som den oprindelige glasfiberskal. I den henseende er det således lykkedes Vitra at løfte de fantastiske Eames stole til et endnu højere niveau. hvor både design, materiale og miljøvenlig tænkning forenes.

Eames stolene fås i flere varianter. Her på shoppen finder du et stort udvalg af de tidsløse klassikere, så du kan vælge den (eller de) modeller, som passer ind i netop din indretning. Fælles for dem alle er, at de er blandt de møbler på markedet med den absolut højeste kvalitet, og netop kvaliteten er med til at gøre dem til et af verdens førende designmærker.

Kvalitet i højsædet


Det største kendetegn ved Eames stolene er selvfølgeligt det enormt lækre design, der er kendt over hele verden, men ud over smukt design, er stolene også kendetegnet ved en enormt høj kvalitet. Med en Eames stol får du en stol til de næste mange år frem. Stolene fra Eames er produceret med kvalitet gennem hele processen, og med en Eames stol, er du sikker på at få en stol, som du bliver glad for i lang tid, og som ikke bare er smukke, men også super holdbare.

Eames produkter


Udover deres kendte stole, har Eames designet en lang række andre produkter, som du også kan finde her hos os. Deres mest kendte stol er selvfølgelig deres Eames Lounge Chair fra Vitra, men specielt deres Plastic Side Chairs har de seneste år vundet danskernes hjerte med storm. Med en Eames Plastic Side Chair DSR, DSW eller DAR, får du ikke bare en enormt praktisk stol, men også en stol der er æstetisk at se på, og som passer perfekt ind i den moderne Skandinaviske minimalistiske designindretning.

Ikke kun dyre designermøbler


Selvom mange af Eames produkterne er kendt for at være blandt den absolutte elite i møbelbranchen, så er det ikke ens betydende med at du skal tømme bankbogen. Som nævnt herover var deres første stole en del af "Low Cost Furniture Design" konkurrencen i New York, men selvom de skiftede til mere miljøvenlige materialer i højere kvalitet, er priserne stadig fornuftige. Du får den perfekte balance mellem pris, kvalitet og design, så det er bare at finde netop dine favoritter i udvalget herover.

Køb din Eames stol hos os


Eames er kendt for høj kvalitet og lækkert design, men det er også i den dyre ende i forhold til mange andre produkter. Derfor er det vigtigt at man kan handle med tillid, og det er netop hvad du kan hos os. Ud over at du får gratis fragt på alle køb over 1500 kroner, har vi også en næsten perfekt score på trustpilot. Det vidner om den gode service du får hos os, og du er selvfølgeligt altid velkommen i vores butik hvis du ønsker at prøve vores Eames produkter. Du kan også altid kontakte os her, hvis du har spørgsmål til produkterne, eller gerne vil have lidt rådgivning i forhold til, hvad der er det perfekte for netop dig. Du kan fange os her, til en snak omkring dine behov.
Indkøbskurv