Eames Plastic Side Chair DSX, forkromet fra Vitra

DKK 2.040,00
Leveringstid kan forekomme
Varenummer:
Eames Plastic Side Chair (DSX), forkromet fra Vitra
Designet af: Charles & Ray Eames

Eames Plastic Side Chair tegnet af det amerikanske designerpar Charles & Ray Eames er Vitras opdaterede originale udgave af den legendariske Eames Fiberglass Chair fra 1950. Den blev produceret i samarbejde med Zenith Plastics til konkurrencen "Low cost furniture design" på Museum of Modern Art i New York.

Eames Plastic Side Chair er den første industrielt fremstillede plastikstol.

I 1993 ophørte Vitra efter 36 år med at producere glasfiberskallen, fordi glasfiber ikke er genanvendeligt . Sædeskallen fremstilles nu i polypropylen, et miljøvenligt plastmateriale med samme siddekomfort og styrke.

Eames Plastic Side Chair; DSX stolen er en udemærket spise, møde- og caféstol. Stolen egner sig fortrinligt til rækkeopstilling.

DSX har fire forkromede stålben eller lakeret stel til udendørs brug. Stoleskallen fås i 14 forskellige farver med mulighed for sædepolstring.

I samme familie fås en stol med forkromet wirestel eller lakeret stel til udendørsbrug (DSR), en stol med ahorn træstel (DSW), en stol med fire forkromede stålben med og uden koblingsbeslag (DSS/DSS-N) samt en stol med drejestel og hjul (PSCC).

Levering: 6 - 8 uger
Designår: 1950
Højde: 80 cm
Bredde: 60 cm
Dybde: 55 cm
Sædehøjde: 43 cm

Der er desværre ikke billeder er hver variant.

Vælg stolen i følgende farver:
04 White
11 Pebble
23 Ice grey
24 Light grey
34 Mustard
42 Green
48 Forest
83 Sea blue
56 Granite grey
12 Deep black
03 Poppy red
43 Rusty orange
41 Pale rose
26 Sunlight