String

Svenske String blev for alvor populære med deres Pocket reol, som er en lille samlet reol der består af tre hylder og to gavle. Nu er det også muligt at bygge sit helt eget String reolsystem. Med String System kan man selv vælge hvilke gavle, hylder, moduler med forskellige skabe og låger, skuffer, magasinhylder og borde man ønsker at tilføje til sin egen reolopsætning.

Hvis du mangler råd eller vejledning omkring String, er du mere end velkommen til at kontakte os her.  Du kan også selv lege med dine idéer i dette program og få inspiration til dit helt eget String reolsystem.


String Pocket

String Pocket reolen er en lille vægreol der består af 3 hylder og 2 gavle i metal eller plexiglas. Den moderne reol fås i 13 forskellige versioner.

STRING SYSTEM

Det smarte ved String System er at mulighederne er uendelige. Man behøver ikke at købe det hele på en gang, man kan altid tilføje og bygge på. Med et hav af forskellige skabe, moduler, borde og hylder i forskellige farver og træsorter er det kun fantasien der kan sætte grænser.
Indkøbskurv