Royal System®

Royal System® fra DK3 er et reolsystem, der kan sammensættes individuelt efter behov, fx som moderne skrivepult, som bibliotek eller som almindeligt reolsystem med forskellige skabsmoduler. Reolen fås i materialerne eg, sortlakeret eg, røget eg og valnød med bøjler i messing eller rustfrit stål.

Design dit eget reolsystem med DK3s configurator her.


ROYAL SYSTEM

Poul Cadovius er kendt for sine ikoniske og smukke reolsystemer. ROYAL SYSTEM som oprindeligt blev til i 1948, blev i 2010 relanceret og har siden da taget plads i flere danske hjem.

Reolsystemet ROYAL SYSTEM var et af verdens første væghængte reolsystemer. Designet udsprang af Poul Cadovius tanker om udfordringen i at de klassiske og mere tunge reolsystemer, optager for meget gulvplads. Reolsystemet blev fremstillet i adskilte elementer, så de kunne sammensættes på mange forskellige måder, alt efter købers behov.

Alle reolsystemerne er væghængte og kendetegnet ved deres lette og æstetiske udtryk og de utroligt mange kombinationsmuligheder som giver mulighed for at tilpasse reolen efter forskellige behov.

Et fantastisk reolsystem som man kan få glæde af i mange år fremover - både på grund af de uendelige kombinationsmuligheder men også fordi Poul Cadovius’ reolsystemer er fremstillet i den højeste kvalitet. Du får derfor et smukt og praktisk reolsystem som du vil elske i mange år og som kan give nyt liv og tjene nye formål - blot ved at kombinere de forskellige elementer på en ny måde.

DESIGN SELV ROYAL SYSTEM

Royal system er utrolig populært grundet de mange kombinationsmuligheder og tilpasning efter individuelle behov. Går du med tanken om at investere i et reolsystem fra Poul Cadovius?

Du kan nu selv designe dit helt eget Royal System med DK3s configurator. Her kan du gemme en pdf og sende til os på info@jacobsenplus.dk. Så bestiller vi præcis det ønskede reolsystem hjem til dig.

POUL CADOVIUS’ HISTORIE

Poul Cadovius blev født på Frederiksberg i 1911 og døde i Svendborg i 2011. Han var oprindeligt uddannet tapetserer og sadelmager men blev hurtigt interesseret i design. I den danske møbelindustris historie var Poul Cadovius  en af de mest farverige og succesfulde personer. I starten af 1945 etablerede Royal System, som var hans egen virksomhed inden for møbelfremstilling. Få år senere, nemlig i 1948, designede han det ikoniske reolsystem ROYAL SYSTEM®, som du helt sikkert kender. Næsten ti år senere, i 1957 kom det prisvindende SYSTEM ULTRA® hurtigt efterfulgt af det smarte reolsystem SYSTEM CADO®, som fungerede som en reol med skrivebord.

Ikke nok med at Poul Cadovius var en dygtig og innovativ entreprenør, så formåede han også at tegne mere end 400 patenter gennem hele hans karriere.
Vidste du at Poul Cadovius er manden bag det svampeformede busskur som kan ses mange steder i Danmark? Han var ikke blot dygtig i møbelindustrien, men brugte også sine evner til at udvikle produkter som bygningsmaterialer og komponenter i fiberglas, da han også ejede et skibsværft.

KØB DINE POUL CADOVIUS PRODUKTER HOS OS

Har du forelsket dig i et reolsystem fra Poul Cadovius, forstår vi godt hvorfor. Med et af de ikoniske reolsystemer fra Poul Cadovius får en reol som du kan have resten af livet. Du får uendelige kombinationsmuligheder så du altid kan tilpasse reolen efter dit behov. Du opnår samtidig mere gulvplads og skulle du pludselig få behov for at udvide reolsystemet, så er det også en mulighed. Vi ved at eksklusive designmøbler kræver lidt overvejelse og derfor ønsker vi at gøre alt hvad vi kan, for at give dig den bedste oplevelse. Skulle du være i tvivl om hvilket reolsystem som kan opfylde dine behov, så er der altid råd og vejledning at hente hos os i butikken eller over telefon.

Få leveret dit nye Poul Cadovius reolsystem direkte til døren, helt gratis, hvis du køber for mere end 1.500 kr. Find dit nye reolsystem fra Poul Cadovius i dag.
Indkøbskurv