Havemøbler fra Skagerak


Mandag den 21. marts 2022

Når vejret er til det, så rykker vi hurtigt udenfor og bruger terrassen, altanen eller haven som et ekstra rum i hjemmet. Derfor er det også væsentligt med fleksible og komfortable havemøbler, du kan bruge i hele sæsonen. Vi har samlet en række bud på havemøbler fra Skagerak samt en guide til pleje. Læs med her og bliv inspireret.Pelago serien

Skagerak skaber havemøbler i smukt design og høj kvalitet, der ældes med ynde og holder i generationer. De udvider løbende deres sortiment, og vi har udvalgt et par nye og gamle favoritter, der kunne flytte ind hjemme hos dig.

Pelago er den nyeste udendørs kollektion fra Skagerak. Kollektionen er høj på komfort og alsidighed. Pelago har et yndefuldt udtryk, og du finder alt fra stole, haveborde og solsenge og armstolen som giver dig god komfort til lange middage på terrassen.

Fuldend looket på terrassen med en Pelago solseng, der indbyder til ren afslapning med en forfriskning og en god bog. Solsengen kan indstilles i forskellige positioner og nemt flyttes rundt med de store træhjul.

Find Pelago serien her

Drachmann serien

En klassisk kollektion fra Skagerak er Drachmann. Drachmann bænken blev lanceret i 1982. Signaturbænken i teaktræ er inspireret af en gammel romantisk bænk, der stod i haven hos den danske digter og maler Holger Drachmann. Bænken er med det nordiske design og enkelhed stadig en bestseller.

Du kan lave et komplet sæt til terrassen med Drachmann bænken, Drachmann stol og et Drachmann havebord. Et klassisk sæt, der kun vil blive smukkere med tiden i takt med at det bliver mere sølvgrå i farven.

Skagerak har udvidet kollektionen med et rundt Drachmann havebord, der nemt kan danne ramme for en hyggelig sommeraften.

Find Drachmann serien her

Selandia serien

Selandia-serien fra Skagerak emmer af nordisk nostalgi. Her får du elegance, komfort og godt håndværk. Mix og match de forskellige elementer, som desuden er designet til at fylde så lidt som muligt, når de er foldet sammen.

Find Selandia serien her

Skagen serien

Den ikoniske Skagen-serie fra Skagerak er i et tidløst design og kendetegnet ved korsryggen på bænken og stolen og den kubiske form. Du får robuste og klassiske havemøbler, der er kraftigt inspireret af de møbler, som fandtes i Skagens haver, da Drachmann og Ancher gjorde byen til Danmarks kunstneriske centrum.

Find Skagen serien her

Steamer liggestol

Steamer fra Skagerak er en klassisk hvile- og liggestol, udformet i teak med behagelige armlæn og en høj ryg, som giver en fantastisk komfort. Herudover er liggestolen justerbar og har et tidløst og holdbart design. Den integrerede benstøtte kan nemt foldes sammen, når den ikke er i brug. Steamer liggestolen er ideel til afslapning i haven på solrige sommerdage.

Find Steamer liggestolen her

Vendia serien

Vendia bord og stole sæt fra Skagerak er ideel til steder, hvor pladsen er lidt trang. Vendia er fremstillet af teaktræ, som er et uovertruffent materiale til udendørs brug. Teak er en tæt og hård træsort, som er rig på naturlige olier og kernestoffer. Kernestofferne gør træet i stand til at modvirke råd, og den naturlige olie holder træfibrene sammen og forhindrer revner og sprækker. Det bevirker, at træet har en enestående holdbarhed og en særegen overflade, der patinerer i sølvgrå nuancer.

Find Vendia serien herPleje til dine havemøbler

Har du teaktræs havemøbler fra Skagerak, så vil overfladen med tiden patinere og til sidst få den smukke sølvgrå farve. Det er vigtigt at forlænge havemøblernes levetid ved at rengøre det mindst én gang om året, uanset om det er ubehandlet eller oliebehandlet. Rengøringen vil gøre dine havemøbler mere modstandsdygtige over for vind og vejr, hele året rundt. Care Kit fra Skagerak giver dig den bedst mulige rengøring af dine Skagerak havemøbler, og får dem til at holde i generationer.Er du ikke så meget til det sølvgrå look, og ønsker i stedet at bevare den originale gylden og honningbrune farve, så anbefaler vi at bruge olie på dine havemøbler i teaktræ. Cura Oil Nature fra Skagerak beskytter træet og vil mætte overfalden, så den forbliver mørk. Den naturlige olie fremkalder træets skønhed og efterlader det godt næret og modstandsdygtigt over for vand, snavs og fedt.Find Care kit fra Skagerak her

Find Cura Oil Nature fra Skagerak her

Indkøbskurv