INFLUarea med Camilla Aakjær

Find Camillas instagram her @camillaaakjaer


Torsdag den 1. februar 2024
Nu har du mulighed for at udforske to nye room settings i vores INFLUarea i butikken på Rosenkrantzgade 24, Aarhus C. Dette koncept danner grundlag for kreativitet og åbner op for muligheder, når det drejer sig om indretning og tanker om vores hjem.

Denne gang ønsker vi at byde velkommen til Katrine Fæster Agesen og Camilla Aakjær, som begge har skabt deres egne room settings.

Camilla bor i Holstebro sammen med sin kæreste og deres to børn. Til daglig arbejder hun i en salgsafdeling, og det meste af hendes fritid de sidste par år har været dedikeret til husrenovering og børn. Camillas hobby er boligindretning og Instagram, hvor hun især sætter pris på det fællesskab, der bliver skabt gennem platformen.

Camilla har indrettet vores living area, som er fyldt med farver og personlighed, indbyder til at rører, sidde og mærke det stærke mix af kvaliteter og farver.


Se alle produkter her

”Jeg har indrettet mit rum med den røde tråd at der ikke er nogen rød tråd. Jeg elsker farver og de behøver ikke at været et match, og sådan føler jeg at tidens trend er. Både som menneske og som indretning, vi behøver ikke alle at være ens for at passe sammen.” fortæller Camilla. 

Camilla har i hendes living area valgt at sammensætte den klassiske Mags sofa med lavt armlæn fra Hay i det fine og bæredygtige tekstil Re-Wool kombineret med det grafiske tæppe “Cruise” fra &Tradition og det smukke sofabord Plinth i ”Calacatta Viola”.


Se alle produkter her

Den karakteristiske ”Ekstrem stol” fra Varier Furniture med smukke organiske former er en del af Camillas livingroom, hvor den skaber blikfang og personlighed. Camilla har stylet stolen med Stacked Reolsystem fra Muuto. I reolen finder du lampen med de geometriske former ”Pivot” fra &Tradition og vasen ”Jam” fra Raawii.


Se alle produkter her

”Mit eget hjem er også fyldt med dansk design, som for mig afspeljer nogle af de smukkeste designs og kvaliteter der fås i verden, krydret på toppen med et par udenlandske favoritter.”

I vinduet finder du blandt andet det elegante System 1-2-3-Mirror, designet af Verner Panton. Spejlet er stylet med den sofistikeret daybed ”Outline” fra Muuto.


Se alle produkter her

” “I use colors on a beige sheet” er et citat der afspejler min indretning derhjemme og her i butikken hvor farverne fra møblerne står i en stærk kontrast til butikkens lyse baggrund.” fortæller Camilla. 

Ovenpå det smukke sofabord ”Plinth” fra Audo Copenhagen, har Camilla tilføjet den fineste skål fra Georg Jensen sammen med det farverige skakspil fra Hay. 

Du kan se og opleve den smukke styling i vores butik i Aarhus frem til den 30/03 eller gå på opdagelse i alle de produkter som er brugt i stylingerne herunder.
Indkøbskurv