Skab stilen med Mia

Se Mia Instagram profil: @still_sunday


Onsdag den 28. september 2022


Mia har været i gang med en spændende renovering og har skabt den skønneste indretning. Nu kan du få samme stil hjemme hos dig med produkter fra Parachilna, Hay, Vitra, Andtradition, Ferm Living og New Mags.

Interview med MiaHvordan vil du beskrive din indretning?
”Lige nu er jeg meget inspireret af former og farver, teksturer og råmaterialer, så min stil er et godt mix af 50'erne (midcentury modern) og 70'er æstetik og funktionalisme. Jeg er også utrolig fascineret af hele wabi sabi koncepter (at kunne se det smukke i det uperfekte) samt Marie Kondos "does it sparks joy", for at kunne mærke rummene vi lever i bedre, samt de ting vi omslutter os med.”Hvor finder du inspiration til din indretning?
”Jeg kigger en del på Pinterest, lige nu især på ideer til mindre badeværelser, da vi snart skal i gang med at renovere de sidste rum i huset. Der popper tit spændende mønstrer, farver, kombinationer op. Det er et godt sted at starte den kreative proces, for du kommer langt med få søgeord. Jeg bliver også tit inspireret af at kigge på kunst på museer, besøge andre byer (arkitektur, stemning, rum) og selvfølgelig igennem mit arbejde som fotograf og stylist. Bl.a. i Berlin på deres statsbibliotek blev jeg optaget af den cremede murstensfarve op imod de mørkegrønne planter, kolde marmorfliser og mørkerøde stål møbler. Det tænker jeg at føre videre på det nye badeværelse”Hvad er dit favorit-møbel og/eller accessories hjemme hos dig?
”Førhen kunne jeg nemt udpege mit yndlingsmøbel, men lige nu føler jeg at mit hjem har en rigtig fin synergi hvor møblerne komplimenterer hinanden rigtig godt. Jeg er dog ret vild med råmaterialer, så parachilna lampen i alabast, stålreolen og dinesen taburetten giver noget stabilitet og naturlighed til alle de andre farver og former som jeg indretter med”Har du et drømmemøbel på ønskelisten? Hvis ja, hvilket?
”En Puffy lænestol fra Hem, i mixet af stål og brunt uld, som kunne passe helt perfekt ind i min 70´er stil. Og ellers måtte den smukke Cloverfield sofa af Verner Panton også godt flytte ind samt Hiroki Onyx spisebordet fra Studio X med den smukke onyx bordplade”Holo vasen er en håndlavet vase i massivt glas med organiske former. Fyld den med friske blomster til vindueskarmen eller placer den på arbejdsbordet.

Find vasen fra Ferm Living her

Det smukke LTR sidebord fra Vitra er designet af Charles & Ray Eames i 1950 og laves i flere forskellige udgaver. Det kan både stå enkeltvis, som hjemme hos Mia eller i grupper. Pynt det med nips, coffee table books eller en vase med friske blomster.

Find sidebordet fra Vitra herRey stolen fra Hay blev designet af Bruno Rey i 1971 og nu står en meget smuk variant i Slate Blue hjemme hos Mia.

Find Rey stolen fra Hay herMed coffee table books kan du skabe personlighed i din retning. Mia bruger dem både på små sideborde, ved arbejdsbordet og i reoler. De er både dekorative og spændende læsning.

Se coffee table books fra New Mags her

Part sengetæppet fra Ferm Living har et naturligt udtryk og skaber et roligt look i soveværelset.

Find sengetæppet fra Ferm Living herEn dekorativ og smuk bordlampe, der giver et dejligt varmt lys gennem alabasten. Mia har tilføjet den på hendes stålreol.

Find lampen fra Parachilna herIndkøbskurv