Skab stilen med Matilde

Se Matildes Instagram profil: @matilde_and


Mandag den 2. maj 2022


Matilde er ved at renovere sit drømmehjem og har skabt den smukkeste indretning. Nu kan du få samme stil hjemme hos dig med produkter fra blandt andet Parachilna, Ferm Living, Gubi og Menu.“Jeg vil betegne min stil som minimalistisk. Jeg trives med klare linjer og afdæmpede farver. Jeg indretter altid ud fra konceptet “less is more” - det enkle look giver mig ro i øjne og sind. Jo færre ting der støjer og konkurrerer med hinanden, jo bedre kommer hver enkelt ting også til sin ret! Jeg finder hovedsageligt inspiration på Pinterest og Instagram, og ellers kan jeg til tider også finde det via salgsannoncer på boliger. Jeg elsker at følge med i boligmarkedet og tjekker annoncer på daglig basis - her kan jeg ofte også falde over hjem og indretninger, som inspirerer mig.” - MatildeDet er også muligt at få den smukke lampe i en bordversion. Parachilna Gweilo Song er glødende fra alle vinkler og giver et behageligt og blødt lys. Placer den lille lysskulptur som Matilde, i en smuk reol i stuen eller på skrivebordet ved din arbejdsstation.

Find Gweilo Song bordlampen her

Parachilna er et spansk brand, der producerer lamper i yderst høj kvalitet. Parachilna gulvlampen Gweilo Qin PE er en fantastisk dekorativ lysskulptur, der er udformet som et lagen, der blæser vinden. Lampen er håndstøbt i gennemsigtigt akryl med en LED-strip indlejret i messinglisten. Det er samtidigt muligt at dæmpe lyst. Gulvlampen er perfekt, som skulptur i hjørnet af soveværelset, som blikfang i spisestuen eller stuen.

Find Gweilo Qin PE gulvlampen her

Matilde har Interconnect Candle Holder fra Menu stående på køkkenbordet, der med sine overdrevne proportioner vækker opsigt. Du kan vælge stagen i sortmalet stål eller i poleret messing. Placer den centrum på et spisebord, en køkkenø eller på reolen i stuen.

Find Interconnect Candle Holder fra Menu herVerso bordvase fra Ferm Living, som du også finder i Matilde´s smukke reol minder meget om de traditionelle keramikformer, med den feminine form og de to kunstnerisk buede håndtag. Vasen har et moderne tvist på et ellers tidløst udtryk. Fyld vasen med dine yndlingsblomster eller lad den være et dekorativt element i sig selv, ligesom du ser hjemme hos Matilde.

Find Verso vase fra Ferm Living her

Bottle Grinder i keramik fra Menu pryder også Matilde's køkkenbord. Dette salt- og pebersæt har en elegant flaske facon, der passer ind i ethvert køkken. De er udstyret med en kraftig keramisk mølle, der gør det let at male en bred vifte af krydderier og er samtidig nemme at betjene.

Find Grinders fra Menu her

Indkøbskurv