INFLUarea med Maria Kaas

Find Marias instagram her @makaas


Mandag den 13. september 2023
I Aarhus har vi netop åbnet dørene for et helt nyt koncept, INFLUarea. Dette område skaber grundlag for kreativitet og muligheder, når det kommer til indretning og tanker om vores bolig. 

I første omgang vil vi gerne byde velkommen til Maria Kaas og Marianne Jacobsen. 

Du kan læse om Marianne Jacobsens styling her

Maria arbejder normalt som pædagog på en privatskole, men står også bag Instagram profilen @makaas, hvor hun deler ud af alt indenfor mode, styling, interiør, livsstil og rejser – specielt til Berlin. 
Maria holder meget af at kombinere sort, træsorter og marmor. Hun fortrækker det enkle, men altid velovervejet og udtaler: “Jeg laver aldrig “hurtige” køb til vores hjem, men leder gerne længe efter det helt rigtige, og venter gerne, til økonomien er til det. Jeg har erfaret, at det er de ting, som jeg bliver ved med at elske, og som jeg aldrig skifter ud.Se alle produkter her

Da Maria skulle style og indrette hendes opholdsrum, var det vigtigt, at stilen afspejlede hendes egen tidløse og moderne stil. Maria udtaler selv omkring hendes styling: ”Mine tanker om denne styling af living area er at skabe en stue, som er moderne og tidløs, og hvor flere af møblerne og interiøret kan benyttes på forskellige måder og i forskellige rum, når man trænger til lidt fornyelse.


Se alle produkter her

Maria valgte – ret atypisk – at sammensætte to forskellige sofaer fra henholdsvis Ferm Living og &tradition med hinanden, og vi synes, at det er genialt tænkt. De lyse puder fra Ferm Living i den mørke lædersofa binder de to sofaer smukt sammen, og det store Soft Savanna gulvtæppe fra Linie Design indrammer området, og smelter alle møbler sammen i et smukt sammensurium.


Se alle produkter her

Maria er glad for kontrasterne i det helt starte, bløde, lyse nuancer, de hårde toner i sort og det mørke træ, som går igen på Edre sofaen fra Ferm Living, Den spanske stol af Børge Mogensen og Privat skænken fra Gubi.


Se alle produkter her

I midten, at Marias område står det smukke Doric Coffee Table i hvid travertin fra Gubi. Dette er sofabordet, man kan blive ved med at kigge på. Den smukke travertin har et helt specielt spil, som ændrer sig efter lyset, der falder og de ting, som reflekterer på overfladen.


Se alle produkter her

Det er tydeligt at se, at Maria interesserer sig meget for mode og styling. Gennem hele hendes område er der brugt Coffee Table books med mode og fashion, og de små accessories i stål og natur materialer er meget nøje udvalgt og kan flyttes rundt i hele området og stadig passe ind i hver en setting.


Shop the look
Indkøbskurv

Trustpilot ★★★★★

30 dages fortrydelsesret

Gratis fragt over 799,-

*Gælder på varer der sendes til pakkeshops.