INFLUarea med Sussie Frank

Find Sussies instagram her @sussiefrank


Mandag den 20. november 2023
Det er nu anden gang at vi i vores butik i Aarhus åbner dørene for to nye stylinger lavet af to dygtige mennesker. Området skaber grundlag for kreativitet og muligheder, når det kommer til indretning og tanker om vores bolig.

Denne gang vil vi gerne byde velkommen til Sussie Frank. Hvis du vil læse om Mikkel Dahlstrøms styling kan du det her.

Sussie er kreativ konsulent og stylist. Derudover er hun partner i @Colorstories.dk som skaber miljøcertificeret kvalitetsmaling. Sussie bor til dagligt i en smuk villa i Randers, hvor nyt og gammelt mødes og hvor farver, alverdens farver, gør indretningen unik og inspirerende. Hendes bolig giver lysten til at gå på opdagelse i hver en krog og lade sig inspirere af et univers som vi har lyst til at flytte direkte ind i.


Se alle produkter her

Sussie nævnte i forbindelse med hendes styling: ”Jeg har overført min personlige julestyling, som er tilpas legende og stadig forbundet med traditionerne. Jeg holder meget af at mixe materialer og stilarter i min indretning, og det er ikke anderledes i julen”. Sussie har blandet produkter fra Jacobsen Plus sortiment, med smukke unikke fund og håndlavet finesser på gaver og juletræ.


Se alle produkter her

Det lille fine juletræ står solidt plantet i en potte fra Bergs Potter, ovenpå et hjemmelavet juletræstæppe som Sussie selv har lavet. Tæppet ligger ovenpå det smukke Pyramid spisebord fra HAY med bordplade i massiv eg og med rustrøde ben. Det skaber blikfang når du mixer flere farver og former i dine spisestole og det ved Sussie, for rundt om bordet står en blanding af farverige stole fra Verner Panton.


Se alle produkter her

Om borddækning siger Sussie: ”Julebordet er dækket indbydende op, og øjet er forkælet med en smuk legende opdækning af nyt og gammelt, ligesom det ville være hjemme hos mig”. På bordet finder du et mix mellem det klassiske julestel fra Royal Copenhagen og farverige kopper, stager og tallerkener Lyngby Porcelæns Rhombe stel.


Se alle produkter her

I vinduet står den karrygule Welle 2 sofa af Verner Panton og stråler. Loungestolen er skulpturel og spændende at kigge på, og man får lyst til at slænge sig og nyde en kop kaffe i den unikke kop fra Niko June. På det blanke stålbord fra @Selfdesign ligger en blanding af smukt indpakket gaver, maling fra Sussies firma @Colorstudio, en lysestage fra Lyngby Porcelæns Rhombe stel og Damo Glass Centrepiece fyldt med forskellige julekugler og ornamenter.


Se alle produkter her

”Jeg elsker julen! For mig er julen forbundet med noget magisk, legende og traditionsrigt” og det afspejler sig fint i den hjemmelavede julesok som hænger fint på det lyserøde vitrineskab fra Montana. På og i skabet står der en blanding af nye og ”gamle” ting som Sussie nøje har udvalgt. Bl.a. tallerkener fra Lyngby Porcelæn, en vase fra Louis Roe, New Mags bøger og den karakteristiske Kizu portable lampen fra New Works. Ved siden af skabet står den smukke gulvstander fra Stoff Nagel og skaber en smuk skulptur med levende lys. 

Du kan se og opleve den smukke styling i vores butik i Aarhus frem til den 31/12 eller gå på opdagelse i alle de produkter som er brugt i stylingerne herunder.


Shop the look
Indkøbskurv