Sådan dækker du et smukt og hyggeligt julebord

Står du over for at arrangere årets julefrokost eller være vært for juleaften, men mangler inspiration til borddækningen? Vi har et bredt udvalg af julestel, herunder det smukke Hammershøi jul fra Kähler og det klassiske Stjerne Riflet Jul fra Royal Copenhagen. Udforsk også vores sortiment af glas, dekorationer, pynt og tilbehør, der vil tilføre dit julebord en personlig og festlig stemning.


Det nordiske julestel

Når det kommer til at dække et traditionelt nordisk julebord, er Hammershøi Julestel fra Kähler et ideelt valg. Dette stel hylder de klassiske julefarver - det dybe grangrønne og det varme røde, der er synonymt med julens magi. Tilføj en smuk volumniøs buket i rødelige toner, hørservietter og masser af lys som skaber en varme og indbydende atmosfære.


Det traditionelle julestel

Hvis du elsker den gamle traditionelle julestemning med røde og grønne farver, vil du elske Royal Copenhagen Stjerne Riflet Jul julestellet. Dette stel præsenterer granguirlander, silkesløjfer, hjerter, trommer og engle, der fremhæver de klassiske julefarver og skaber en følelse af tradition og hygge, der passer perfekt til den nostalgiske julestemning.


Det stel du måske har i forvejen?

Hvis du allerede har et simpelt og hvidt stel, som du holder af, kan du nemt bruge det til din juleborddækning. Det kræver en smule kreativitet men på den positive side giver det dig fuld frihed til at vælge din egen unikke stil til dit julebord og ændre den hvert år, som du ønsker det. Tilføj eventuelt en stor glas centerpeice farvede glas og fine hørservietter.


Den romantiske borddækning

Måske du foretrækker den romantiske stemning. Med Royal Copenhagens håndmalede blå blonder kan du skabe en klassisk borddækning med et strejf af feminin romantik. Tilføj messingstager med farvede lys, hørservietter og blomster i forskellige højder.


Hvid eventyrlig jul

Skab et julebord, der emmer af en hvid eventyrlig skønhed. Med Hammershøi julestel fra Kähler kan du med dets rene hvide farve og små julemotiver skabe et magisk univers, der minder om et vinterligt eventyrlandskab. Du kan fremhæve dette eventyrlige tema yderligere ved at tilføje sølvbestik, krystalklare glas og enkle blomsterdekorationer i hvide nuancer eller bringe naturen indenfor med store grene.
Indkøbskurv