Juleborddækning

Skal du stå for årets julefrokost eller måske være vært juleaften og mangler inspiration til årets juleborddækning? Et veldækket bord skaber ekstra julestemning. Her finder du et bredt udvalg af produkter til borddækningen, som skaber rammerne til et magisk julebord, der imponerer dine gæster.

Dit julebord er med til at sætte den rette stemning uanset om det er til julefrokosten eller juleaften. Du kan dække dit bord med en flot juledug fra Juna. Stel som Hammershøi jul fra Kähler og Stjerne Riflet Jul fra Royal Copenhagen bidrager til også julestemningen om bordet. Derudover finder du selvfølgelig her også glas, dekoration, bordpynt og tilbehør, som kan være med til at gøre dit julebord personligt. Gør julen til en fest uanset om du foretrækker det helt klassiske julebord eller vil pifte bordet op.

Lad kreativiteten blomstre, og skab et julebord, der ikke kun vækker appetitten, men også hjertet. Lad festlighederne begynde ved borddækningen, og del den magiske stemning med dem, du holder mest af.

Gå på opdagelse herunder og find inspiration til din juleborddækning!


Dæk op til jul med et magisk julebord


Du finder her på siden et bredt udvalg af bordpynt og tilbehør til julebordet. Her kan du finde inspiration til din næste julefest. Julestel og juledug er et must-have til din juleborddækning!


En hyggelig måde at dække op på er at finde nogle servietter af høj kvalitet, som passer til resten af juleudsmykningen. Folder du servietterne skaber det masser af hygge ved julebordet. Find inspiration i de mange forskellige servietter, som du finder her på siden. Hvis du ikke folder servietterne, så brug gerne nogle servietringe, der tager juleborddækningen til et nyt niveau. Vi har eksempelvis fine servietringe fra Ferm Living.


Derudover er juledekorationer også en god måde at opgradere et almindeligt bord til et festligt bord. Levende lys stearinlys, gran, kogler og glitrende julekugler gør sig også godt ved juleborddækningen.


For at gøre det endnu mere magisk og personligt kan du tilføje elementer som julekort, der fungerer som bordkort eller små gaver ved hver tallerken. Det er de små detaljer, der gør juleborddækningen uforglemmelig og skaber en atmosfære af glæde og festlighed.


Lad borddækningen være et udtryk for din kærlighed til julen og del den festlige stemning med dem, du holder af.


Jul er lig med konfekt, så hav gerne det fremme både til julemiddag og juleaften og smag på julens glæder. Udvalget af konfekten må gerne være stort, så der er noget til enhver smag.


Skab et veldækket bord


Dæk dit julebord med et smukt julestel og se forventningens glæde, når maden serveres. Julestellet er en essentiel del af ethvert julebord. Hvert stykke, fra de smukt dekorerede tallerkener til de elegante julekopper bidrager til en stemning af varme og hygge. Ved juleborddækningen bør hver detalje være omhyggeligt udvalgt for at skabe en hyggelig atmosfære.


Når julen kommer er det tid til at finde det fine bestik frem og gemme det der bruges til hverdag væk. Mad smager altså bare bedre, når der kræses om detaljerne. Her kan det helt rigtige service gøre forskellen.


Julepynt er en god måde at pifte juleborddækningen op på. De søde trommer fra Ib Laursen er en fin måde at dekorere bordet med. Eftersom top og bund er rund kan du nemt stable dem ovenpå hinanden. Brug gerne flere forskellige størrelser.


En flot juledug er et must


En juledug er med til at skabe et godt fundament til årets juleborddækning. Juledugen er prikken over i'et til din julemiddag. Lad dugen sprede sig over dit bord og se julens magi sprede sig. En juledug er smuk at bruge uanset om dit bord er rund eller aflangt.


Juleduge kommer i mange forskellige farver og designs. De klassiske julefarver er rød, grøn eller hvid som passer ind i alle hjem. Find inspiration til årets juledug her på siden.


Julen er hjerternes fest


.... det hører man hvert år. Julen er altså tid til nærvær og varme. Juleaften betyder for mange familier forventninger om hygge, nærhed og idyl. Julen er en tid, hvor vi åbner vores hjerter for hinanden, deler smil og skaber minder.


Hos os finder du et bredt udvalg af produkter, der giver god inspiration til til juletiden og sørger for at du kan hygge om familien. Lad pynten vække glæde hos store og små.


Vi har en masse nisser, som kan pynte fint i hjemmet, og er de små kan være søde at sætte på dit julebord. At sætte dem på dit julebord tilføjer en legende og charmerende dimension, der bringer barnlig glæde til hele juleborddækningen. De nuttede figurer giver et smil på gæsternes ansigter og vækker minder om traditionel julehygge.


Du finder helt sikker noget pynt, der passer ind i din indretning og til jul! Hos os finder du både kendte design og nye klassikere.


Shop eller find inspiration til julens bord her.

Indkøbskurv