Inspiration til hjemmekontoret


Fredag den 22. januar 2021

Vi befinder os alle i denne svære Corona tid, hvor det at arbejde hjemmefra fylder mere i vores hverdag. Derfor er det også essentielt at du befinder dig i et rum, hvor du føler dig godt tilpas og inspireret, så du har de bedste vilkår for at bevare motivationen og arbejdsindsatsen i en hverdag der er markant anderledes, end hvad vi er vant til.

Måske trænger dit hjemmearbejdsområde til en opdatering, så det bliver mere integreret i indretningen fremfor at være en midlertidig løsning. Det kan være du skal investere i et skrivebord og en tilhørende stol, som passer til din indretnings stil? Vi har samlet en række bud på lækre produkter, som kan være med til at skabe den helt rigtige løsning for dig og dit hjemmekontor, om det så er i hjørnet af stuen, ved køkkenet eller på et separat kontor, så se og læs med her.


Indret med farver og optimal opbevaring

Boligstylist Lisbeth Beck, der også er kendt fra Instagramprofilen @lisbethbeckmortensen har indrettet et smukt kontor, hvor de større flader er holdt i lyse toner, men hvor interiør og andre mindre genstande har fået fuld gas på smukke farver. Det oser af personlighed og kreativitet. Lisbeth Beck har valgt at placere Monterey skrivebordet fra Montana, som en central del af rummet. Gør stilen efter og find bordet på vores webshop. Det findes i flere størrelser og et hav af skønne farver, som kan passe ind i enhver indretning.

Reolen på bagvæggen er ligeledes fra Montana og kan sammensættes i lige den størrelse, som du har brug for. Du har mulighed for at vælge alt fra smukke sarte pasteller - til de populære jordfarver. Montana har generelt et fantastisk univers til kontor og opbevaring, hvor du selv har indflydelse på, hvordan dit unikke reolsystem skal kombineres i farver og størrelse. Montana systemet består af 36 grundmoduler i 4 dybder, som kan indrettes med et væld af forskellige komponenter såsom hylder, låger, glaslåger, skuffer, bakker og ikke mindst specialkomponenterne såsom spotlys og spejle. Du kan blandt andet hente mere inspiration via vores blogindlæg Montana har lavet ny farvepalette med 30 nye lakfarver.

Tilføj det funktionelle Montana Free system til dit hjemmekontor og giv rummet et let, enkelt udtryk. Det er et fritstående reolsystem, som både kan fungere som rumopdeling, hvis du skal have integreret et kontormiljø i en del af stuen, men som også er praktisk til opbevaring. Her har du ligeledes mulighed for at give den fuld knald på farverne, eller holde det i den afdæmpet farveskala. Mulighederne er mange! Kontakt os på tlf. 75648722 eller book et virtuelt møde på FaceTime med en af vores sælger, så vi kan finde den helt rette løsning til dit hjem og indretning.


Opbevaring på skrivebordet

Montana har også lavet Hi-Low3 skrivebordet, som er et enkelt og smart lille arbejdsbord med mikrolaminat til hjemmekontoret. Bordet har hæve/sænke funktion, så du kan variere din arbejdsstilling i løbet af dagen og optimere komforten ved at arbejde hjemmefra. Udnyt opbevaringspladsen på skrivebordet med en brevbakke fra Montana.

Er du ikke til den farverige brevbakke fra Montana, fås den fine Dania brevbakke fra Skagerak. Den tilføjer et naturligt element til kontoret og skaber varme og hygge. Tilføj eventuelt en lille vase med friske blomster eller en lysestage til skrivebordet.

Vælg den rigtige kontorstol

Til en 8 timers arbejdsdag er det også nødvendigt med en behagelig siddekomfort! Her er vores bud den populære Kevi stol fra Engelbrechts. Kevi kontorstolen findes i flere forskellige udgaver både med og uden sædepolstring og er på hjul, så du nemt kan bevæge dig frem og tilbage mellem skrivebord og en eventuel reol. Lige nu kan du få modellerne 2534u og 2533 med sædepolstring til særdeles gode priser.

Passer en kontorstol med hjul ikke ind i dit miljø, så kan du sagtens indrette dit hjemmekontor med en lækker spisebordsstol som f.eks. 7’er stolen fra Fritz Hansen, der findes i et hav af skønne farver. Du kan også gøre som Lisbeth Beck og bruge Betty TK1 fra Andtradition, der laves i tre fine farver med sæde i flet.

Belysningen på hjemmekontoret er også utrolig vigtig for at skabe det bedste arbejdsmiljø. Tilføj lamper der både er smukke at kigge på, men som også virker i praksis. Lisbeth Beck har sat den fantastiske og farverige Model 548 bordlampe fra Astep på hendes skrivebord, der giver et lækkert supplement til rummet.


Et hjemme kontor behøver dermed ikke at være gråt og kedeligt. Du kan sagtens skrue op for farver og skabe en wow effekt ligesom Lisbeth Beck. Lad stilen fra de øvrige rum i dit hjem gå igen på hjemmekontoret, så du skaber en rødtråd. Har du indretningsspørgsmål, så hjælper vi også med dette.

For booking af virtuelt møde kontakt os på:
Tlf.: 75 64 87 22
Mail: booking@jacobsenplus.dk

Vi glæder os til at hjælpe jer!
Indkøbskurv