Nyheder hos Jacobsen Plus

Vilhelm sofaen fra By Lassen er relanceret i 2020, hvor By Lassen besluttede sig for at vække den smukke, historiske sofa til live igen.Det er en glemt perle og et fyrtårn i den danske designtradition. Sofaen er tegnet af en de største møbeldesignere herhjemme - Flemming Lassen i 1935, til Snedkerlaugets årlige udstilling i Forum i 1936. Den blev produceret af møbelsnedker Jakob Kjær. Man kender i dag kun til dette ene eksemplar, som blev solgt hos Bruun Rasmussen auktioner for 610.000 i 2018 og med et enkelt slag blev sofaen den dyreste sofa solgt på auktion i Danmark.

Sofaens bløde kurver og stramme udtryk er et typisk kendetegn for Flemming Lassens streg. Den danske arkitekt havde en evne til at balancere mellem minimalisme og det voluminøse. Hans formsprog udfordrede branchen. Hans arkitektur og møbeldesign var forud for sin tid, hvilket sofaen er et rigtig godt eksempel på.

Sofaens runde hjørner giver møblet en perfekt afslutning og mulighed for at placere den midt i et lokale. De runde hjørner inviterer til et flow og liv omkring sofaen, og set bagfra tager den sig ligeledes rigtig godt ud. Ryg og armlæn er forsynet med 24 små knapper, en fin og anderledes detalje, som giver sofaen endnu mere charme. Versionen der ses her er med Kvadrat stoffet, Sahco Zero og med knapper i ubehandlet vegetalæder. Denne version er det tætteste man kan komme på originalen, og af respekt for det originale design kaldes det for - Signatursofaen. Kom allerede nu og oplev den i butikken eller se den online på vores webshop. Det er muligt at kombinere to forskellige tekstiler eller farver på sofaen. Vælge knapper i en anden farve eller læder som vist. Kontakt os på tlf. 75648722, for at høre om dine muligheder.

Se Vilhelm sofaen fra By Lassen her

By Lassen er ikke de eneste, der dette efterår relancerer et ikon! Louis Poulsen er også med på bølgen med deres helt fantastiske PH Septima, der af mange anses for at være en af Poul Henningsens mest raffinerede pendler, der første gang blev fremvist for offentligheden tilbage i 1928.

I 40erne gik den populære PH Septima imidlertid ud af produktion på grund af mangel på råvarer. Louis Poulsen relancerer i 2020 Poul Henningsens sofistikerede glaspendel med syv skærme, optimeret stel, forbedret glas og øget stabilitet.

En særdeles velegnet pendel til stuen, spisestuen eller som blikfang i entreen, da den giver et lækkert, blødt og diffust lys ud i rummet.

Se PH Septima fra Louis Poulsen her

MG501 Cuba Stolen fra Carl Hansen & Søn giver behovet for ekstra siddepladser en ny dimension. Bomuldsgjorde om en solid egetræsramme danner et komfortabelt sæde og ryglæn og yder fantastisk støtte ved at forme sig blidt efter kroppens konturer.

Den fleksible foldestol er både perfekt som en ekstra eller permanent siddeplads. Det lette stel klappes nemt sammen, så stolen kan hænges op på væggen eller opbevares i en praktisk holder på gulvet. Stolen fremstår skulpturel og elegant med sine fine naturmaterialer, enkle bomuldsflet og høje håndværksmæssige kvalitet.

MG501 Cuba Stolen indfanger alt det, som Gøttler er kendt for – den enkle og gennemtænkte form, udsøgte komfort og store fokus på detaljer. Altid udført i materialer af høj kvalitet. Den er indbegrebet af smuk og kompleks enkelhed.

Se Cuba Stolen med papirgarn her

Complements er en designkollektion med objekter og små funktionelle møbler, nøje kurateret til at komplementere Fredericia Furnitures øvrige portfolio. Kollektionen gennemsyres af stolte traditioner indenfor materialer, men også nye materialer som tilfører nye dimensioner til det samlede udtryk. Resultatet er et sammenhængende, autentisk og raffineret koncept.

Complements bygger en æstetisk stærk bro mellem Fredericia Furnitures klassiske, stolte håndværkstraditioner og den moderne og pulserende nutid. Mange af objekterne er unikke designs udført i materialer, der har været anvendt gennem mange århundreder. Andre er inspireret af klassiske, historiske formsprog, men produceret efter moderne, industrielle metoder.

Se Complements fra Fredericia Furniture her

Børge Mogensen reolsystem fra Carl Hansen & Søn

Det modulære ’byggesystem’ fra Carl Hansen & Søn er skabt i stålrør og egetræ eller valnød og fås i en række afdæmpede farver. Reolsystemet kan konfigureres på utallige måder, og er en del af Børge Mogensens tidløse modulærkonceptdesign, der kan tilpasses skiftende behov og rum. Med sine hylder og skabe til fremvisning og opbevaring optimerer det fleksible reolsystem både gulv- og displayplads.

BM0253 Reolsystemet tilfører ethvert interiør en følelse af historiefortælling, arv og ægte håndværk og består af opretstående stålrør og FSC®-certificerede (FSC C135991) træhylder og skabe, der tilbydes i et udvalg af farver.

Se et af de mange reolopstillinger fra Carl Hansen & Søn her

4 accessoires til indretningen, der hitter lige nu:

Vi bliver mere og mere modige i vores farvevalg – også hvad angår vores indretning. Vi stræber efter at skabe et mere personligt og unikt udtryk i vores hjem og én af måderne, er i brugen af kontraster, farver og formsprog. Vi ser allerede nu, at 2020 er spækket med smukt keramik, farvede glas og tekstiler med interessante overflader i kontrast til de mere strømlinede metaller og rene linjer. Alt behøves ikke at være helt perfekt længere – det må gerne være anderledes, innovativt og spændende. Ifølge Instagram er især de twistede, pastelfarvede stearinlys et musthave lige nu og det fortsætter hen i efteråret! Find de smukke snoede lys i flere forskellige farver fra HAY er på vores webshop. Brug de skulpturelle lys i dine favorit lysestager og giv farve og glæde til rummet.

Vores tip er: Bland tingene og vær uforudsigelig, så det hele ikke bliver for strømlinet.

Spiral lys, 6 stk fra Hay
Twist lys, 6 stk fra Hay
Conical lys, 6 stk fra Hay

Praktiske og ledningsfrie bordlamper, som kan transporteres rundt i boligen eller tages med ud på terrassen eller i haven er også en af de ting, som hitter lige nu. En af de helt store 2020 nyheder er den ikoniske Flowerpot af Verner Panton, som nu kommer i en portable udgave kaldet VP9.

Den lille fine udgave er genopladelig og trådløs, så man kan tage den med overalt i hjemmet, hvor den giver et hyggeligt og harmonisk lys. Bordlampen har 3 lysniveauer, som reguleres ved let berøring på toppen, og den kan også anvendes udendørs på f.eks. terrassen eller altanen, da den er IP44 klassificeret. – En af de få som er det på markedet, hvilket også gør den unik! Flowerpot VP9 fra Andtradition kommer med et USB kabel, så den nemt kan oplades og skulle batteriet efter en årrække blive træt, kan dette også udskiftes. Lampens LED lyskilde er indbygget og lyser i 12 timer ved fuld lysstyrke på en opladning.

Se den smukke Flowerpot VP9 lampe her

De store, grønne planter er for længst rykket ind i vores hjem, og med den grønne trend er blomsterne også fulgt med. Både friske blomster, tørrede buketter eller en enkel stilk hitter i boligen lige nu. Derfor er vaser i alverdens former og materialer et must, da de kan sætte prikken over i’et i enhver indretning. Brug vasen alene som et skulpturelt objekt eller sammen med blomster, så du har mulighed for at lege med farverne og skifte udtryk efter sæsonens farver. Det giver et interessant og kreativt udtryk og er nemt at justere.

Se et udpluk af de flotte nye W&S vaser fra HAY, Tuck vaserne fra Ferm Living eller de skulpturelle Kontur vaser fra Kähler, som blandt andet er rigtig populære lige nu.

Tekstiler er med til at skabe hygge og varme i boligindretningen, og med de rette tekstiler kan du skabe et både personligt og lækkert udtryk, som passer til din stil og smag. Lige nu er det især ternene, der hitter i forskellige former og farver, hvilket gør denne trend alsidig. Under tern findes der nemlig et hav af forskellige mønstre, som alt sammen kan mikses og matches i din boligindretning. Vores favoritter er den fine Gabriel pude fra Aiayu i et miks af cashmere og silke og den nye flotte Calm pude i en neutral camel farve med tynde sorte tern.

Indkøbskurv