Nye farver fra Fritz Hansen

Nu introduceres A SENSE OF COLOUR i samarbejde med Carla Sozzani – en ny farvepalette med 16 smukke og afstemte farver og 7 nye stelfarver til Serie 7™, Grand Prix™ og Myren™ stolene designet af Arne Jacobsen.

Få overblikket og bliv inspireret til nye farvesammensætninger i dit hjem!

Fritz Hansen introducerer nu en ny farvepalet bestående af 16 sofistikerede farver til de tre flotte og ikoniske Arne Jacobsen stole: Myren, Serie 7 og Grand Prix. Den nye palet er en vifte af smukke, intense farvenuancer, der puster nyt liv i de klassiske Fritz Hansen stole, der passer til nutidens trends og tendenser.

Farverne er nøje udvalgt i samarbejde med den italienske magasinredaktør og gallerist Carla Sozzani, der har haft for øje både at komplimentere designets naturlige materialer, men også at få farverne til at komplimentere hinanden indenfor paletten. Carla Sozzani er en af de største stjerner på den internationale kunst- og modescene. Hun har fungeret som chefredaktør på ikoniske magasiner som Italiensk Vogue, Amerikansk Vogue i Italien og Italiensk Elle, men hendes indflydelse er ikke begrænset til det trykte medie. Som grundlægger af den moderne koncept boutique 10 Corso Como har Sozanni inspireret designentusiaster fra Milano til Seoul med sin iværksætterånd og unikke, kunstneriske filosofi.

De nye skalfarver:
Den nye varme og moderne palette tilbydes til Myren™, Serie 7™ og Grand Prix™ stolene i lakeret og farvet ask. Skab dit eget, personlige udtryk i indretningen. Vælg, mix og match mellem de varme og funklende gule nuancer, de lidenskabelige røde toner, den friske rosa eller inviter naturen ind med de grønne og blå nuancer, der indbyder til fordybelse.

I denne nye palette komplimenterer farverne smukt hinanden og det ikoniske design, som giver uendelige kombinationer i samspil med de nye 7 forskellige stel. Om du er til det vilde og farverige udtryk med seks stole i forskellige farver om spisebordet eller holder dig til din yndlingsfarve, så er der gode muligheder for at sætte dit personlige præg med den nye farvekollektion.

Med farver kan du nemlig skabe lige netop den stemning du drømmer om i din indretning. Er du til den skandinaviske stil, det feminin touch, det kreative og farverige univers, eller er du mere den dekadente eksklusive hotelstil? Mulighederne er mange.

De nye stelfarver:

Indkøbskurv