Tæppestørrelser

Se målene derhjemme - inden du bestiller


Er du i tvivl om hvilken størrelse dit nye gulvtæppe skal bestilles i, eller har du brug for at se om der er plads under spisebordet eller ved sofaarrangementet? Vi har et stort udvalg af gulvtæpper i mange flotte farver og mønstre, men ofte kan man være i tvivl om det er den rigtige størrelse, man får bestilt tæppet i. Du kan her se et udvalg af de standardmål vi anbefaler.

Du kan med din iPhone klikke på de forskellige mål nedenfor og se hvordan tæppestørrelserne passer hjemme hos dig virtuelt inden du bestiller dit nye gulvtæppe. Du får her vist en skitse af tæppets mål og herefter kan du danne dig et overblik om tæppet er for småt eller for stort. Du får vist en 3D tegning af et tæppe (gennem dit kamera) i den helt rigtige størrelse og du vil herefter placere det præcist, hvor du mener det skal ligge hjemme ved dig.

Vi gør opmærksom på, at det kun virker med en smartphone, så hvis du ser denne side på en PC skal du blot åbne den på din mobiltelefon, før filerne virker. Har du spørgsmål til det er du meget velkommen til at skrive til os på webshop@jacobsenplus.dk.

Kvadratiske tæpper:Cirkulære tæpper:

Indkøbskurv