Sådan dækker du et festligt nytårsbord

Nytårsaften er en aften med fejring, håb og nye begyndelser. Dæk dit nytårsbord med elegance og stil for at skabe en mindeværdig oplevelse for dig og dine gæster. Få inspiration her til årets nytårsbord.


Pynt til bordet

Få nytårsbordet til at skinne med store lysestager med elegante lange lys i, glitrende glas til den mousserende champagne og det fine sølvbestik. Pift bordet op med et par klassiske nytårsknallerter, en lyskæde og fine hørservietter med servietringe.


Den simple borddækning

Er du ikke til et overdrevet pyntet bord med glitter og glamour, kan du i stedet dække op med dit yndlingsstel, en fin dug og flotte servietter. Ved at integrere krom accessories, tilføjer du en strålende glans til din festlige fejring.


Farverige blomsterdekorationer

Mange tyr til guld, sølv eller sort tema, når der skal dækkes nytårsbord. Men et smukt nytårsbord kan sagtens være farverigt. Skab en smuk farvepalette af friske nytårsblomster og nytårsbuketter til anledningen. Dæk bordet med en dyb blå dug, der skaber en kontrast til de farverige blomster og de fine krystal glas og sølv bestik frem.
Indkøbskurv