Mangler du Idéer til børneværelset?


Fredag den 5. februar 2021
Vi giver dig her nogle tips til fornyelse af børneværelset
Trænger børneværelset hjemme hos jer også til en lille makeover? Måske er der legetøj over alt eller du mangler tilbehør, som kan pifte ethvert børneværelse op. Vi vil gerne hjælpe dig på vej, og har derfor samlet inspiration indenfor både opbevaring, belysning, møbler og fin pynt, der med fordel kan bruges på et børneværelse - selvfølgelig alt sammen i børnehøjde.

Opbevaringsløsninger på flere måder
Har du svært ved at finde opbevaring til alt legetøjet, så vil vi her anbefale de populære Colour Crates fra Hay. Det er en multifunktionel kasse i plast til opbevaring af alverdens ting og sager. De er både praktiske, da de kan stables og så findes de i et sort udvalg af farver, som er en fin og enkel måde at tilføje lidt ekstra kulør på børneværelset. Brug kasserne til at sortere legetøj, tegneredskaber, bamser mm., de findes desuden i tre forskellige størrelser. Mix gerne farverne på kasserne i reolen og skab et dejligt farverigt børneunivers.

Ferm Living laver også smukke opbevaringsløsninger til børneværelset, blandet andet flet kurve. De findes både i et æble og en pæreformet udgave og er en sjov tilføjelse, som samtidig er praktisk til opbevaring. De findes i to forskellige størrelser og kan bruges på gulvet, i reolen eller på skrivebordet alt efter hvilken størrelse du vælger.

Bliver vi i det flettede univers, så har Ferm Living også lavet en skøn serie af lamper som komplimenterer de flettede kurve rigtig godt. De flettede lamper findes i tre forskellige udgaver, hvor Braided Bottle lampen vil være fin i et lille læsehjørne på børneværelset.


Praktiske børnemøbler i dansk design
Mangler du praktiske møbler til dit barn, såsom legebordet eller højstolen? Vi giver dig her vores bud på klassiske børnemøbler i god kvalitet.

Et legebord er næsten et must have på børneværelset, så der er mulighed for at sidde at fordybe sig i en leg eller en tegning. Peters stol og Peters bord af Hans J. Wegner er et enestående sæt til børneværelset, der har dejlige bløde kanter og er nemt at flytte rundt på.

Ønsker du i stedet at tilføje lidt farve på børnemøblerne, så er Little Architect serien fra Ferm Living et godt bud. I serien finder du både stol, skammel, bænk og borde som laves i 6 fine farver. Kombiner møblerne på kryds og tværs, så de opfylder jeres behov på børneværelset.

En rigtig klassiker til spisebordet er Nanna Ditzels ND54 højstol. Er dit barn under 3 år vil denne passe perfekt. Junior højstol 3177 af Arne Jacobsen er perfekt til børn fra 3-årsalderen. Begge højstole er tidløse og passer ind i de fleste hjem.

Fritz Hansen har også lavet den ikoniske syverstol i en børneudgave. 3177 af Arne Jacobsen laves i sort, lys blå og lyserød, som vil pynte på ethvert børneværelse samtidig med den har en god siddekomfort. EO har lavet en fin serie af små stole, her kan du få en Bambi stol, en Fåre stol eller en Ko stol.
Pynt børneværelset med fine accessories
Hæng spejle op i forskellige højder og mix fantasifulde forme, som børnene er vilde med. Ballon spejle fra EO findes i forskellige størrelser og er en skøn måde at pynte væggene på eller tilføj gulvtæpper med sjove motiver. Gulvtæpperne kan både bruges på gulvet, men du kan også hænge dem op på væggen. F.eks. et panda gulvtæppe fra EO. Du kan også tilføje fint sengetøj med dyremotiver, Katie Scott har lavet et skønt sæt sengetøj for Ferm Living, som vist på billedet her. Motivet minder om gamle tegninger, man kan finde i naturhistoriske bøger. Det findes både til baby og junior.

Den skønne horse pude på billedet, er fra Ferm Living og passer så godt ind sammen med de sarte farver. Opbevaringskasserne du ser på billedet, er også fra Ferm Living. Find dem her i et sæt af 2 stk.
Har du indretningsspørgsmål, så hjælper vi også med dette.

For booking af virtuelt møde kontakt os på:
Tlf.: 75 64 87 22
Mail: booking@jacobsenplus.dk

Vi glæder os til at hjælpe jer!

Indkøbskurv