Sådan indretter du med farver


Onsdag den 31. marts 2021

Har du svært ved at sammensætte farver i dit hjem uden det bliver rodet at se på? Vi giver dig vores bedste tips og inspiration til indretning med masser af farver.

Vi har aldrig været så meget hjemme, som vi er nu. Vi hungrer efter en ny start, forandringer og forårets lys og farver. Det er derfor ikke så underligt, hvis du har mere lyst til at skabe fornyelse i dit hjem, og pifte den mørke stue, kontoret og soveværelset op med nye friske farver.
Vi tager dig igennem flere af hjemmets rum, hvor vi har samlet et smukt og farverigt udvalg af produkter, som vil inspirere dig til at tilføje flere farver til dit hjem, med inspiration fra instagrammeren Cathrine De Lichtenberg.


Entreen

Førstehåndsindtryk er vigtige når vi som mennesker bevæger os ud i verdenen og vil gøre os opmærksom på os selv. Men vidste du, at førstehåndsindtrykket i dit hjem faktisk er lige så vigtigt? Giv din entre lidt kærlighed, for at byde dine gæster godt velkommen til dit hjem. Og gør det med farver, for så vil du med garanti sætte et smil på deres læber.

Cathrine De Lichtenberg, der også er kendt fra Instagramprofilen @cathdelichtenberg har indrettet sit hjem fyldt med skønne farver. Cathrines hjem oser af personlighed og kreativitet, og man kan kun blive i godt humør af, at gå på opdagelse i hendes farverige profil.

En af de ting man hurtigt vil ligge mærke til hos influenceren Cathrine De Lichtenberg, er hendes kærlighed for Montanas univers, som er reolsystemer med endeløse muligheder. Hun formår at kombinere farverne på modulerne til perfektion, og er ikke bange for at vælge flere farver pr. modul.

Et produkt som hitter til både entreen og soveværelset er Make-up bordet fra Montana. Modulet har en stor skuffe og to mindre bakker, som passer perfekt til opbevaring af hårelastikker, smykker, solbriller eller nøgler. Møblet føles enkelt og let, når det monteres på væggen og hænger frit i rummet. Du kan også lægge make-up bordet ovenpå din Montana skænk eller kommode, for at skabe en ekstra dimension til møblet.

Bruges modulet som entre møbel til opbevaring af nøgler, mundbind og håndsprit, så sørg for at kombinere det med andre produkter, som kan være med til at fuldende den farverige velkomst i din entre. Dette kunne blandt andet være MCI spejlet, som er en nyhed fra Montana eller en kombination af flere Ruban spejle fra HAY. Fuldend looket i entreen med en farverig dørmåtte fra HAY og en Hang it all knage fra Vitra som komplimenterer hinanden godt.Soveværelset

Er de flerfarvede moduler lidt for stort et skridt, så kan du også vælge det mere simple og enkle valg. Cathrine De Lichtenberg viser på datterens fine værelse, hvordan du kan tage en ensfarvet kommode og kombinere den med en anden farve topplade. Løsningen er måske enkel, men den skaber en stor forskel og er en let måde at få flere farver kombineret i samme modul. Cathrine kombinerer farverne ’Iris’ og ’Cumin’ på kommoden og har ydermere stillet et lille bakkemodul i farven ’Camomile’ øverst, til datterens ting, som hurtigt kan blive væk i de store dybe skuffer i kommoden. Du finder kombinationen her.

En måde at få flere farver ind i soveværelset kunne være gennem farverige sengesæt, her har HAY og Aiayu lavet flere varianter, som både findes i neutrale pasteller og skarpe kontraster – alt efter behov.
For at skabe en smuk sammenhæng, er det en god idé af lade flere farver gå igen. Det binder indretningen sammen, og giver en bedre helhedsoplevelse.

I soveværelset kan du lade farverne fra dine vægge gå i igen på møbler, fx gennem de mange farverige muligheder på sengebordet Dash fra Montana. At vælge møbler og vægge i samme farve, skaber ro for øjet, og giver mulighed for at skeje sig ud med modige vaser, tekstiler eller lamper.


Stuen

I hjemmets primære opholdsrum er der mange muligheder for at bringe farver ind i indretningen. Det kan både være gennem møbler, accessories, tekstiler eller lamper. Cathrine De Lichtenberg har en gennemført og farverig indretning, hvor der både bruges flerfarvet og helfarvet produkter som vi kun kan lade os inspirere af.

I spisestuen bruger Cathrine to skabsmoduler i enkelte farver til opbevaring, disse er skabt på flere forskellige moduler som er sammensat efter behov. På den måde får du lige netop den kombination som passer til dit hjems behov. Kontakt os for at høre mere om sammensætningen.

Du kan også pifte det ellers enkle modul op med items som kan tone møblet både op og ned. Sådan hjælper du dig selv med at skabe en dynamisk indretning, som kan flyttes rundt på, for at skabe nye spændende kombinationer. Dette kan være gennem porcelænsstel og glas i smukke farver. Spisestellet Rhombe Color kollektionen fra Lyngby porcelæn giver dig endeløse muligheder til en smuk bordopdækning, og ser smukt ud i skabet. Kombiner stellet med glas, kander og vaser fra Anna Von Lipa, som laver et unikt udvalg af mundblæste glasprodukter. For at bringe endnu flere farver til bordet, kan du også fylde dine lysestager op, med farverige stearinlys. Hos os finder du både et stort udvalg af lys fra Candles With A Twist, hånddyppede lys fra Kunstindustrien og HAY.
Hjælp til indretning?
Har du brug for råd og vejledning til indretning med farver, så kontakt os for at få den indretningshjælp du har brug for.

Tlf.: 75 64 87 22
Mail: info@jacobsenplus.dk

Vi glæder os til at hjælpe jer!


Indkøbskurv