INFLUarea med Trine Trøstrup Darré

Find Trines instagram her @salmonstreet


Torsdag den 11. april 2024
Vi er glade for at kunne præsentere vores seneste room settings, der fejrer sommerens ankomst med en forfriskende atmosfære og en elegant forårsstemning. Denne gang har vi fokuseret på at bringe udendørslivet ind i vores indretning med smukt designede havemøbler og forårsinspireret dekoration.

Denne gang ønsker vi at byde velkommen til Ann-Sophie Ulka, som har profilen @fieulka og Trine Trøstrup Darré med profilen @salmonstreet.
De har begge stylet hver deres outdoor settings i vores butik i Aarhus, med fokus på sæsonens havemøbler.

I dette indlæg vil vi fremhæve Trine Trøstrup Darrés arbejde, som har skabt en frisk tilgang til udendørsindretning. Hendes designs udfordrer konventionelle normer og skaber rum, der både er funktionelle og fulde af personlighed.

Trine har virkelig mange hatte på til daglig - men overordnet set er hun nok bare det, man kalder for en iværksætter. Cirka tre dage om ugen arbejder hun som stylist/frisør i sin egen virksomhed i Slagelse. Derudover beskæftiger hun sig med indretning, primært for erhverv, men påtager sig også opgaver for private. Sammen med sin kæreste Anders driver hun også profilen @salmonstreet, hvor de prøver at inspirere andre til, hvordan man kan gribe renoveringen af gamle huse an, og viser samtidig, hvordan de selv renoverer deres præstebolig i Valby. Udover dette arbejder hun som content creator og har altid en masse sideløbende projekter i gang.

Vi håber, at vores nye room settings vil inspirere dig til at skabe dit eget personlige sommerparadis derhjemme. Besøg vores INFLUarea i butikken på Rosenkrantzgade 24, Aarhus C, og lad dig inspirere. Vi glæder os til at byde dig velkommen!


Se alle produkter her

”Jeg elsker skulpturelle møbler og interiør, hvor æstetik og funktion mødes. Jeg synes gerne møbler må have et statement og skille sig ud og give wauw-effekt! ” siger Trine. 

Trine har sammensat VIPP720 Open-Air Sofa med Funki Lounge Table fra Louise Roe. Det massive sofabord komplementerer det simple og enkle design, og det hårdføre materiale gør det velegnet både indendørs og udendørs. På sofabordet har Trine placeret to Portable Flowerpots, og den trådløse lampe gør det muligt at tage lyset med ud på terrassen og forlænge de lune sommeraftener.


Se alle produkter her

”I min styling for Jacobsen Plus drømte jeg om at skabe et uderum, der måske kunne ændre måden, vi køber havemøbler på. Jeg tror de fleste stadig tænker i at købe havemøbler i “sæt” - hvor stole og bord er i samme serie og materialer. Og derfor tænkte jeg, at jeg bryde lidt med de typiske tendenser, og gå lidt mere legende til værks, for at få os til at tænke ud af boksen og være kreative, når det kommer til indretningen af vores uderum. Jeg tror selv på, at det bliver mere moderne at mikse materialer, stil og overflader udenfor, præcis som vi gør indenfor.” fortæller Trine i forbindelse med hendes styling.

I vinduet har Trine skabt en hyggekrog med planter, hvor hun blandt andet har tilføjet Crate Lounge Chair fra Hay i hvid og IC F1 Outdoor gulvlampe fra Flos. Den flotte Flos standerlampe er lavet med indbygget LED og dæmpning, hvilket gør den perfekt til udendørs brug.


Se alle produkter her

På VIPP719 Outdoor bord har Trine dækket op med det flotte service fra S.R. kollektionen fra Louise Roe. Til bordet har hun blandet Crate Dining Chair fra Hay og Linje bænken i travertin fra Wabi Sabi.


Se alle produkter her

På både bænken og bordet har Trine tilføjet udendørs accessories og planter, hvilket skaber en hyggelig atmosfære. På bænken står blandt andet den lille lanterne Abri fra Ferm Living. På bordet har hun endnu en gang valgt at tilføje en portable bordlampe, denne gang lampen Kizu fra New Works. 

Du kan se og opleve den smukke styling i vores butik i Aarhus frem til den 31/6 eller gå på opdagelse i alle de produkter som er brugt i stylingerne herunder.


Shop the look
Før DKK 1.699,00
Se varianter
Før DKK 249,00
Se varianter
Før DKK 2.199,00
Se varianter
Før DKK 2.149,00
Se varianter
Før DKK 6.709,00
Se varianter
Før DKK 18.500,00
Bestillingsvare
Før DKK 599,00
Bestillingsvare
Før DKK 2.499,00
Bestillingsvare
Før DKK 3.999,00
Bestillingsvare
Før DKK 7.249,00
Bestillingsvare
Før DKK 899,00
Bestillingsvare


Indkøbskurv