INFLUarea med Katrine Fæster Agesen

Find Katrines instagram her @katrinefv


Torsdag den 1. februar 2024
Nu har du mulighed for at udforske to nye room settings i vores INFLUarea i butikken på Rosenkrantzgade 24, Aarhus C. Dette koncept danner grundlag for kreativitet og åbner op for muligheder, når det drejer sig om indretning og tanker om vores hjem.

Denne gang ønsker vi at byde velkommen til Katrine Fæster Agesen og Camilla Aakjær, som begge har skabt deres egne room settings.

Katrine arbejder som selvstændig, hvor hun primært laver content til sin profil. Hun elsker at være aktiv i form af løb og padel. Derudover tilbringer hun meget tid med hendes veninder, mand og deres to børn og hund. Katrine elsker indretning, styling og at være kreativ – det kan være alt fra mindre DIY-projekter til større opgaver.


Se alle produkter her

Katrine har indrettet vores dining area, hvor hun har forsøgt at skabe et rum med et enkelt udtryk, hvor der er hjertevarmt og behageligt at være. Katrine nævnte i forbindelse med hendes styling: ”Jeg har ladet mig inspirere af to stilarter, som jeg er utrolig fascineret af; den skandinaviske lethed og de smukke naturtoner fra japandi.”

I midten af Katrines dining area har hun placeret spisebordet ”Tarn” fra Ferm Living, som er udført i mørkbejdset, massivt bøgetræ. Rundt om bordet står Vipp Lodge stole, som har en polstret skal og ben i egetræ. Disse møbler har Katrine valgt at kombinere med det håndvævede tæppe i ren uld ”Awakened Mind” fra Linie Design.


Se alle produkter her

Katrine fortæller om hendes styling: ”Det har været min hensigt at få rummet til at udtrykke min fascination af naturen, hvor jeg får enormt meget inspiration fra.” Katrines fascination af naturen kommer til udtryk flere steder i hendes styling.

Her har hun blandt andet sammensæt produkter fra Staffa-serien fra Ferm Living med elementer fra naturen.


Se alle produkter her

”Møblerne med de organiske former, naturmaterialer og jordfarver sammensat med lette skandinaviske accessoires synes jeg giver rummet et hyggeligt, men enkelt udtryk. ” fortæller Katrine. 

Den bløde og komfortable ”Wrap” lounge Chair fra Muuto er en del af Katrines inspirerende dining area og stylet med den lækre pude fra Ferm Living. En hyggekrog der indbyder til afslapning. 

I vinduet har Katrine valgt at sammensætte en reol af Panton Wire fra Montana. I reolsystemet finder du blandt andet den populære Flowerpot bordlampe i krom fra &Tradition sammen med ”PK-Marble” marmor skål.


Se alle produkter her

Katrine fortæller at hendes dining area skal være: ”Et rum hvor der er plads til at slappe af, nyde godt selskab og fordybe sig i lange snakke over middagen med både venner og familie.” 

På spisebordet fra Ferm Living har Katrine dækket op med de rustikke ”New Norm” krus og de skønne servietter ”Cressida Napkin” begge dele fra Audo Copenhagen. For at skabe noget lethed har Katrine tilføjet ”hydro” vasen fra Fredericia Furniture.

Du kan se og opleve den smukke styling i vores butik i Aarhus frem til den 30/03 eller gå på opdagelse i alle de produkter som er brugt i stylingerne herunder.
Indkøbskurv