Montana har lavet ny farvepalette med 30 nye lakfarver.

Få overblikket og bliv inspireret til nye farvesammensætninger i dit hjem!
Hvert ottende år udvikler Montana en ny farvepalette og denne gang er det den respekterede farvealkymist Margrethe Odgaard, der har været med til at sætte kulør på klassikerne. Montana har lavet et spændende interview med Margrethe Odgaard, som I kan læse her. Den nye farvepalette strækker sig fra de smukke sarte pasteller til de populære jordfarver og kommer til at gøre de 10 klassiske farver fra grå-skalaen selskab. Farvepaletten består af i alt 40 miljøvenlige lakfarver samt to i finér.
Se den fulde farvepalette herunder:

Se den fulde farvepalette herunder:

De 30 nye farver er hedder; Pomelo, Vanilla, Oyster, Mist, Oat, Camomile, Flint, Caribe, Mushroom, Cumin, Azure, Fennel, Truffel, Iris, Rhubarb, Amber, Monarch, Parsley, Rosehip, Turmeric, Juniper, Pine, Oregano, Masala, Beetroot, Hokkaido, Shadow, Black Jade, Balsamic, Hazelnut og kan nu bestilles sammen med de 12 farver der bliver i sortimentet; Coffee, Black, Coal, Fjord, White, Antrachite, New White, Snow, Nordic, Graphic samt de to finér-udgaver White Oak & Black Oak. Der vil være et tillæg på bestillinger med White Oak eller Black Oak, da dette er finér-udgaver.
De nye farver erstatter de gamle, men Montana har en ti års farvesuppleringsgaranti, så I stadig kan tilkøbe moduler til en allerede erhvervet opstilling i en af de udgået farver. De udgået farver produceres 2 gange årligt i efteråret & foråret mod et ekstra gebyr.

Montana systemet er lig med muligheder. Med 12 mm-systemet kan I indrette jer, som I vil og dermed skabe jeres helt eget personlige udtryk med de farver og den funktionalitet, der passer jer. Ligesom modulerne giver mulighed for uanede kombinationer, kan farverne mikses og matches på kryds og tværs. Brug som her farverne: 148 Flint, 149 Turmeric & 160 Balsamic for et levende, men samtidig klassisk og afbalanceret udtryk.
Montana systemet består af 36 grundmoduler i 4 dybder, som kan indrettes med et væld af forskellige komponenter såsom hylder, låger, glaslåger, skuffer, bakker og ikke mindst specialkomponenterne såsom spotlys og spejle. Her på webshoppen finder du et stort udvalg af Montana reoler såvel som indsatser og tilbehør mv.  så det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvordan netop din nye Montana reol skal se ud.
Lad jer inspirere af den nye farvepalette og de mange kombinationsmuligheder, som Montanas 12 mm system giver. Vi hjælper altid gerne med ideer til opstilling og farvevalg. Besøg vores butik i Horsens, eller ring til os og hør nærmere om dine muligheder. Vi glæder os til at præsentere alle de nye farver i en stor, flot og spektakulær Montana opstilling i butikken, som vil stå klar fra oktober 2019.

Skrevet af: Carla Sofie Molge.

Disse farver er udgået:

Air, Amazonas, Botanique, Boulevard, Burma, Cabernet, Candyflos, China red, Ginza Pink, Green Tea, Kyoto Blue, Latte, Lemon Drop, Lounge, Madras, Marocco, Milk, Monparnasse, Moulin Rouge, Gloss, Peach, Peppermint, Pistachio, Rio, Royale, Tokyo Yellow, Umami, Violetta, Yoko Orange og Zen Red.

- De udgåede farver kan bestilles frem til 2029, men de bliver kun produceret i uge 14 og uge 40 mod et tillæg på 30% af udsalgsprisen.
Indkøbskurv