PP503 The Chair af Hans J. Wegner

DKK 37.375,00
Leveringstid kan forekomme
Wegners stol 'The Chair' eller 'Den Runde Stol', som han selv kaldte den markerer på mange måder et afgørende gennembrud for Wegner og for Dansk design. På sin egen enkle og moderate måde rummer den selve essensen af den Dansk snedkertradition og designfilosofi.

Da John F. Kennedy mødte Richard Nixon i verdens første TV-transmitterede valgdebat i 1960, sad de i 'Den Runde Stol'. Den blev valgt for sin komfort og sit stilrene udtryk - made in Denmark og fragtet til USA for at spille en vigtig rolle i denne historiske begivenhed. Amerikanerne fandt et nyt og mere sigende navn til denne stol. De kaldte den 'The Chair'.

Stolen er designet i 1950 og produceres af PP Møbler og den kan bestilles i eg, ask, kirsebær eller valnød med polstret sæde i stof eller læder.

Model: PP503.

Mål:
Højde: 70/76 cm
Bredde: 63 cm
Dybde: 52 cm
Sædehøjde: 45 cm

Information:
Vi tager forbehold for brug af fritlagte billeder og miljøbilleder, hvor prisgruppen kan være højere end den viste pris. Dette gør vi, da vi ønsker at inspirere og vise så mange billeder som muligt. Kontakt butikken for korrekt pris og information.

Levering:
Vi gør opmærksom på at alle møbler produceret ved PP møbler, laves på bestilling og der vil være en længere leveringstid (12-20 uger).