Wegner borde

Her kan du se udvalget af borde designet af Hans J. Wegner. Kendte spiseborde, sofaborde og sideborde fra Carl Hansen & Søn.


Før DKK 7.000,00
Se varianter
WEGNER BORDE TIL ALLE BEHOV

Hans J. Wegner er kendt for hans mange ikoniske stole, men han har også designet smukke borde. Derfor kan du også udvide din samling af møbler med både Wegner sofaborde og Wegner spiseborde. Når du køber et bord fra Hans J. Wegner køber du et bord af utrolig høj kvalitet som du kan være sikker på holder mange år ud i fremtiden. Der anvendes kun de bedste materiale når møblerne produceres hvilket betyder at du får et eksklusivt Wegner bord som skaber glæde og komfort i dit hjem.

CH008 sofabordet er et klassisk og elegant bord designet af Hans J. Wegner i 1954. Går du og overvejer netop dette næsten ikoniske sofabord så passer det godt sammen med Skalstolen eller Wing Chair. Wegner bordet kan vælges i flere forskellige størrelser og materialer, så du kan få det sofabord som passer bedst ind hos dig.

PP75 spisebordet er også et smukt design af Hans J. Wegners hånd. Det blev designet i 1982 og er et yderst interessant design, hvor han her har været inspireret af trekanter. De centralt placerede bordben på PP75 danner en pyramide i form af 4 trekanter. Den cirkulære, og massive bordplade skal ses som at den balancere på pyramidens top.

HISTORIEN OM HANS J. WEGNER

Hans J. Wegner er en af de største danske designere og er også kendt som en af de mest kreative. Han er desuden kendt for din produktivitet da han har tegnet mange møbler gennem hans karriere. Han har opnået stor anerkendelse for sine møbler, hvor nogle af disse er udstillet på MoMA i New York. Han går desuden også under navnet Stolens Mester, grundet de mange ikoniske stole han har tegnet.

Hans J. Wegner blev født i 1914, og som søn af en skomager var det oplagt at han skulle bruge sine hænder. I en alder af 14 år startede han i lære hos snedkermesteren H. F. Stahlberg. Senere flyttede han til København, hvor han gik på Kunsthåndværkerskolen. Efter endt uddannelse, begyndte han for alvor sit arbejde som møbelarkitekt. Wegners første store opgave var at tegne møblerne til Århus Rådhus, en opgave han fik af Arne Jacobsen og Erik Møller.

Hans J. Wegner startede i 1943 sin egen tegnestue og i perioden 1949-1968 designede han møbler for Carl Hansen og Søn. Dette samarbejde resulterede i en lang række ikoniske stole som udmærker sig i dansk designhistorie.

SAMARBEJDET MED CARL HANSEN OG SØN

Det fantastiske og kreative samarbejde mellem Hans J. Wegner og Carl Hansen og Søn begyndte i 1949 da Holger Hansen (Carl Hansens søn) tog initiativet til et samarbejde med Hans J. Wegner som dengang var en ukendt designer. Da Wegner sagde ja, var det begyndelse på et fantastisk samarbejde i dansk design historie.

Samarbejdet har resulteret i mange projekter og Hans J. Wegner er blevet Carl Hansen og Søns mest populære designer. Værkerne er anerkendte og anses som moderne klassikere og hos nogle endda samleobjekter.  

Carl Hansen og Søn arbejder den dag i dag stadig tæt sammen med Hans J. Wegners Tegnestue og de er verdens største producent af Wegner møbler som desuden er produceret i Danmark.

KØB DIT WEGNER BORD HOS OS

Går du også med drømmen om et bord fra Hans J. Wegner? Lige meget hvilket bord du er blevet vild med, ved vi at en investering i dansk design kræver lidt ekstra overvejelse og vejledning. God service og rådgivning er vigtigt hos os og vi ønsker derfor at give dig den bedste oplevelse. Du er derfor altid velkommen til at få rådgivning online eller i vores butik hvor du også har mulighed for at se det store udvalg af designmøbler. Vi leverer gratis dine møbler direkte til døren ved køb over 1.500 kr.
Indkøbskurv