Wegner lænestole

De smukke lænestole designet af Hans J. Wegner. Se blandt andet den populære Butterflystol fra Getama, den klassiske gyngestol fra Fredericia Furniture eller Wing Chair og Skalstolen fra Carl Hansen & Søn. Her kan du finde en lænestol i dansk design, der vil pryde alle indretninger og hjem. En Wegner lænestol er ikke blot smuk at kigge på, men er også virkelig komfortabel at sidde i. Fordyb dig i en god bog eller slå benene op efter en lang dag på jobbet. Med skulpturelle og ikoniske design vil en Wegner lænestol vil sætte prikken over i’et i din indretning.


Før DKK 24.910,00
Se varianter
Før DKK 92.398,00
Se varianter
Før DKK 14.595,00
Se varianter
Før DKK 30.195,00
Se varianter
Før DKK 32.395,00
Se varianter
Før DKK 27.195,00
Se varianter
HISTORIEN OM HANS J. WEGNER

Hans J. Wegner er en af de største danske designere og er kendt som en af de mest kreative. Han er blandt andet kendt for sin produktivitet da han har tegnet mange møbler gennem hans karriere. Han har opnået stor anerkendelse for sine møbler, hvor nogle af disse er udstillet på MoMA i New York. Han går desuden også under navnet Stolens Mester, grundet de mange ikoniske stole han har tegnet.

Hans J. Wegner blev født i 1914, og som søn af en skomager var det oplagt at han skulle bruge sine hænder. I en alder af 14 år startede han i lære hos snedkermesteren H. F. Stahlberg. Han flyttede senere til København, og startede på Kunsthåndværkerskolen.
Da han afsluttede sin uddannelse, begyndte han for alvor sit arbejde som møbelarkitekt. Wegners første store opgave var at tegne møblerne til Århus Rådhus - som faktisk var en opgave han fik af Arne Jacobsen og Erik Møller.

Hans J. Wegner startede i 1943 sin egen tegnestue og i perioden 1949-1968 designede han møbler for Carl Hansen og Søn. Samarbejdet blev til en lang række ikoniske Wegner stole som udmærker sig i dansk designhistorie.

Er du interesseret i designhistorie, kan mange af stolene ses på nogle af de største museer i hele verden. Mange af hans designs har vundet priser, hvilket du helt sikkert forstår hvis du allerede ejer et møbel fra Hans J. Wegner.

SAMARBEJDET MED CARL HANSEN OG SØN


Det fantastiske og kreative samarbejde mellem Hans J. Wegner og Carl Hansen og Søn begyndte i 1949 da Holger Hansen (Carl Hansens søn) tog initiativet til et samarbejde med Hans J. Wegner som dengang var en ukendt designer. Da Wegner sagde ja, var det begyndelse på et fantastisk samarbejde i dansk design historie.

Carl Hansen og Søn skabte i samarbejde med Hans J. Wegner den ikoniske Y-stol som i dag kan ses i mange danske hjem. Carl Hansen og Søn arbejder den dag i dag stadig tæt sammen med Hans J. Wegners Tegnestue og de er verdens største producent af Wegner møbler som desuden er produceret i Danmark.

EN LÆNESTOL FRA HANS J. WEGNER


Hans J. Wegner er kendt for hans mange ikoniske stole, og heriblandt er der selvfølgelig også lækre lænestole. Blandt nogle af de mest populære og ikoniske Hans Wegner lænestole finder man Butterflystolen, den klassiske Wegner gyngestol samt Wing Chair og Skalstolen.

De er alle fantastiske lænestole, som du kan finde her hos Jacobsen Plus.

Når du køber en Hans Wegner lænestol, køber du en stol af utrolig høj kvalitet - pakket ind i smukt design. Du kan være sikker på at din Wegner lænestol holder mange år ud i fremtiden. Der anvendes kun de bedste materiale når møblerne produceres hvilket sikre at møblerne skaber glæde og komfort i dit hjem. I udvalget kan du muligvis finde verdens bedste lænestol, og du vil ikke fortryde købet af lænestol i dansk design fra Wegner. Din Hans Wegner lænestol vil ikke blot stå som et ikonisk møbel i dit hjem, den vil med sit tidløse design, kunne følge dig altid og du vil med garanti få mange gode timer i din Wegner lænestol. Overvej at placere en Wegner lænestol i stuen for at skabe et stilfuldt og komfortabelt hvileområde.

KØB MØBLER FRA HANS J. WEGNER HOS OS


Går du også med drømmen om en lænestol fra Hans J. Wegner? Vi forstår godt hvis du har forelsket dig i en Wegner lænestol. Vi ved også at en investering i dansk design måske kræver lidt ekstra overvejelse og vejledning. God service og rådgivning betyder meget hos os og vi ønsker derfor at give dig den bedste oplevelse når du handler hos os. Du er derfor altid velkommen til at få rådgivning online eller i vores butik hvor du også har mulighed for at se det store udvalg af designmøbler. Vi leverer desuden gratis din Wegner lænestol direkte til døren ved køb over 1.500 kr.
Indkøbskurv