Royal Copenhagen malerskole

Den 19. januar 2023

Vi vil gerne invitere dig til en aften i selskab med Royal Copenhagen. Nu har du mulighed for at prøve en sjov og udfordrende aktivitet når vi får besøg af en porcelænsmaler fra Royal Copenhagen, som giver undervisning i porcelænsmalingens svære kunst.
 
Torsdag d. 19. januar vil der således være en helt unik mulighed for at komme i malerskole, og male sin helt egen personlige Blå Mega Riflet middagstallerken på det rå porcelæn med pensel, og den klassiske koboltblå porcelænsmaling. 
Du vil få gode råd og vejledning af en Royal Copenhagen maler, og opleve håndværket bag tilblivelsen af Royal Copenhagens mest populære håndmalede stel.

Vi sørger for hyggen, snacks og både kolde og varme drikkevare. Du skal blot tilmelde dig.
 
Det koster 500 kr. at deltage i malerskolen. Prisen dækker undervisning i at male én Blå Mega Riflet middagstallerken og selve tallerkenen. Ca. 3 uger efter aktiviteten vil tallerkenen være klar til afhentning i butikken, når den har været forbi porcelænsfabrikken til glasering og brænding. 

Torsdag den 19. januar kommer Royal Copenhagen og afholder en malerskole hos Jacobsen Plus. Her får du muligheden for at finde din indre kunstner frem, når der skal males en Blå Mega Riflet tallerken, med hjælp fra en af Royal Copenhagens egen malere. 

Dato: Torsdag d. 19. januar 2023. Hold 1 kl. 17.30 og 2. hold kl. 20.00
Adresse Grønlandsvej 6-8, Horsens

Tilmelding koster 500 kr. og skal ske ved Karoline Pedersen på mail kpe@jacobsenplus.dk 
Vi har kun 30 pladser fordelt på to hold, så skynd dig, da det er først til mølle.  

I anledningen af eventet kan du spare 25% på ALT Royal Copenhagen. Tilbuddet gælder t.o.m. d. 19 januar 2023.
Indkøbskurv