E-Mærket
E-Mærket
Fragt fra 29,- kr.Fri fragt over 1.500,- kr.14 dages fortrydelsesret+100 brands

Nespresso

Der er intent i verden som en rigtig god kop kaffe. Man er slet ikke i tvivl om hvad kvalitetskaffe egentlig er, når man først har drukket kaffe af en god Nespresso maskine. Nespresso maskiner er til dig som ikke vil nøjes med fin kaffe. Det er til dig som vil have friskbrygget kaffe med delikat crema, og som samtidig vil have en moderne, men samtidig brugervenlig, teknologi. Med en Nespresso maskine kan du få en perfekt kaffe hver eneste gang. De har stor fokus på genanvendelse og på grønne tilgangsmetoder, og du kan bl.a. altid sende de brugte kapsler tilbage til Nespresso med deres genanvendelsesposer, som er 100 procent genanvendelige. Derudover går Nespresso meget op i, at give tilbage til deres kaffefarmere, og de deres produktion er ekstrem bæredygtig, hele vejen igennem deres værdikæde. Alt sammen for, at du i sidste ende kan nyde en fantastisk kop kaffe, med en af disse maskiner. Se modellerne herunder, og find den som passer bedst til netop dit behov.

Om JacobsenPlus®

Leo Jacobsen A/S som er firmaet bag JacobsenPlus® har drevet detailhandel i mere end 80 år.

Wilhelm Eriksen, startede salget fra sit snedkerværksted på Søndergade i Horsens.

Dennes svigersøn Leo Jacobsen, der flyttede forretningen til Torvet, kom til at lægge navn til møbeldynastiet, der i dag drives af femte generation Claudia og Peter Jacobsen. I 1986 flyttede firmaet til Vejlevej og blev til et egentlig møbelhus og medlem af den frivillige kæde Ide Møbler.

Her etablerede Jørn Jacobsen i 2006 en ny afdeling i huset, som fik navnet Jacobsen Plus - en afdeling med designmøbler fra hele verdenen.

Jacobsen Plus®       Grønlandsvej 6-8       8700 Horsens       75 64 87 22       info@jacobsenplus.dk