Montana TV borde

Et stort udvalg af TV borde fra Montana i forskellige farver og størrelser. Alle moduler kan bestilles i Montanas 42 lakfarver og er smart til opbevaring af højtalere, konsoller, fjernbetjeninger og ledninger m.m. Har du spørgsmål til et Montana TV-bord? Så kontakt endelig butikken.


OM MONTANA

Montana reolsystemet blev i 1982 bragt til live af Peter J. Lassen. Virksomheden er familieejet, og har stor fokus på at skabe produkter til bæredygtig opbevaring og møbler. I dag er virksomheden ledet af sønnen til Peter Lassen, nemlig Joakim Lassen. Peter Lassen startede sin karriere som søofficer, men skiftede til møbelbranchen i 1954. Han arbejde i sin karriere sammen med arkitekter som Arne Jacobsen, Jørn Utzon, Piet hein og Verner Panton, hvilket også har præget stilen i hans design, der læner mod det enkle og æstetiske udtryk. Sidstnævnte har sågar været med til at designe flere af Montanas produkter, herunder Pantonova sofasystemet.

Peter Lassen arbejdede i møbelfirmaet Fritz Hansen Møbler i mange år, hvilket var hans svigerfars virksomhed, og han arbejde sig her til en stilling som direktør. Han blev dog fyret som direktør i virksomheden i 1979, og med de penge han fik i fratrædelse købte han rettighederne til “60 x 60”, og i løbet af de kommende 3 år udviklede han ideerne til Montana, som blev grundlagt i 1982.

MONTANA TV BORDE


Med et TV bord fra Montana får du et fantastisk TV møbel i højeste kvalitet. TV og Sound modulerne fås, som alle andre Montana produkter, i 42 smukke lakfarver.
Farverne er praktiske og Montana har både TV borde som kan stå på gulvet eller monteres på væggen. Med det store udvalg af farver og kombinationsmuligheder, finder du helt sikkert et Montana møbel der passer ind i dit hjem.

MONTANA FARVER


Det er muligt at vælge mellem 42 forskellige farver fra Montana.

Montanas farvekort består af følgende farver:
Pomelo, Vanilla, Oyster, Mist, Oat, Camomile, Flint, Caribe, Mushroom, Cumin, Azure, Fennel, Truffel, Iris, Rhubarb, Amber, Monarch, Parsley, Rosehip, Turmeric, Juniper, Pine, Oregano, Masala, Beetroot, Hokkaido, Shadow, Black Jade, Balsamic, Hazelnut sammen med de klassiske farver; Coffee, Black, Coal, Fjord, White, Antrachite, New White, Snow, Nordic, Graphic samt de to finér-udgaver White Oak & Black Oak.

Du kan læse mere om Montanas farver ved at klikke her.

KØB MONTANA HOS JACOBSEN PLUS


Er du ligesom os også helt forelsket i Montanas flotte og farverige reoler og TV borde? Der er rigtig mange gode grunde til at investere i et TV bord fra Montana. Montanas TV og sound moduler får du et fantastisk TV bord i lige netop den farve du drømmer om. Du kan vælge imellem 42 flotte farver som bringer endnu mere liv og sjæl ind i dit hjem. Med møbler fra Montana har du et hav af kombinationsmuligheder som gør at du kan få følelsen af fornyelse i mange år fremover.

Hos Jacobsen Plus forsøger vi altid at gøre alt for, at du har en fantastisk oplevelse. Det er vigtigt for os at du køber med tryghed og ro i maven. Hos os får du fri fragt på alle køb over 799 kr og vi har den flot score på Trustpilot som vidner om vores service og mange glade kunder.
Har du brug for råd og vejledning er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os, så vil vi gøre hvad vi kan for at hjælpe dig. Har du derimod brug for at se dit kommende Montana TV bord i virkeligheden er du mere end velkommen i vores butik hvor vi også står klar til at hjælpe dig.
Indkøbskurv