Woodnotes

Her på siden finder du vores udvalg af kvalitets tæpper fra Woodnotes. Tæpperne fra Woodnotes er kendt for deres høje standarder og skarpe detaljer som er grundlaget for et tæppe i høj kvalitet. Se udvalget af smukke Woodnotes tæpper eller læs mere om brandet nederst på siden.


Woodnotes Historie

Woodnotes er et finsk designfirma indenfor textiler. Firmaet Woodnotes blev etableret i 1987 af textil designeren Ritva Puotila og hendes søn Mikko Puotila. Woodnotes er kendt for deres høje standarder og skarpe detaljer, der er med til at sætte barrieren for kvalitetstæpper. Siden starten i 1987 har Woodnotes udviklet sig meget og i dag forhandles tæpperne i 40 lande.

Det originale koncept bag Woodnotes var at kombinere artistisk kreativitet som er inspireret af Findlands rå natur med avanceret teknologi for at forme de finske rå materialer som træ og papir.

Woodnotes er det første firma i verden til at bruge papirgarn på en moderne måde i funktionelle tekstiler. Ritva Puotila ønskede at bruge papirgarn på grund af dets egenskaber og ikke for at bruge det som erstatning for andre materialer. Woodnotes kollektionerne bliver år efter år udvidet med nye relevante og innovative produkter.

Tæpperne fra Woodnotes bliver genkendt over hele verden for deres elegante design og ekstremt høje kvalitet, og derfor kan man også finde Woodnotes i over 40 lande fordelt over hele verden og vi er derfor også stolte forhandlere her hos Jacobsen Plus.

Tæpper med omtanke for miljøet

Woodnotes producerer deres tæpper med respekt for miljøet ved at designe tidløse tæpper af materialer der er nøje udvalgt og produceret nænsomt. De er desuden specialiseret i at udvikle spundet papirgarn.

Miljømæssige bekymringer spiller en helt central colle for Woodnotes. I alle aktiviteter i produktionen er miljøet indtænkt. Woodnotes tæpper er lavet af papirgarn og dette er spundet på holdbart og kraftigt papir som kan genanvendes. Tæpperne og alle deres andre produkter er desuden biologisk nedbrydeligt grundet deres valg af materialer.

KØB WOODNOTES TÆPPER HOS JACOBSEN PLUS

Kan man andet end at elske disse smukke Woodnotes tæpper? Med godt design der er produceret med omtanke for miljøet er helt fantastisk. Har du forelsket dig i et tæppe fra Woodnotes så se vores store udvalg her på shoppen. Hos Jacobsen Plus er god service og rådgivning vigtigt for os. Derfor ønsker vi at give dig den bedste oplevelse når du handler hos os. Du er altid velkommen til at få rådgivning online eller i vores butik hvor du også har mulighed for at se det store udvalg af designmøbler. Vi leverer gratis dine tæpper direkte til døren ved køb over 1.500 kr. Se også vores score på Trustpilot, hvor mange tilfredse kunder har anmeldt os.
Indkøbskurv