Wecycle Furniture

Wecycle Furniture er skabt ud fra ønsket om at skabe tidløse design uden en udløbsdato. Alle produkter er skabt med et simpelt, nordisk og minimalistisk udtryk. Wecycle Furniture fokuserer på genbrug af møbler og materialer. Missionen er at give nyt liv til gamle møbler og skabe en mere miljøvenlig indretningsløsning, der er bedre for både miljøet og forbrugerne. Tankerne bag møblerne er at udnytte materialer, som ellers var blevet kasseret og dermed skabe nyt liv. Wecycle Furniture forsøger at gøre op med køb-og-smid-væk kulturen, hvor tendenser typisk kun overlever en enkelt sæson eller to. Møblerne fra Wecycle Furniture er udelukkende danskproduceret.

Wecycle Furniture blev stiftet af Didde i 2021. Sortimentet består af sættekasser, hylder, skamler og bænke.

Se de skønne produkter nedenfor.


HISTORIEN BAG WECYCLE FURNITURE


Didde Christiansen stiftede Wecycle Furniture tilbage i 2021. Didde er oprindeligt uddannet beklædningshåndværker, og efterfølgende valgte hun at tage et kursus i møbelbyggeri, som blev starten på Wecycle Furniture. Interessen for at skabe mere miljøvenligt interiør kommer ikke fra fremmede. Siden Didde var barn har hun restaureret gamle møbler med hendes familie.


WECYCLE TAGER KAMPEN OP


Virksomheden fokuserer på at skabe tidløse designs, der tilstræber en mere miljøvenlig indretning og genbrug af møbler. Wecycle Furniture sætter grænser ved køb-og-smid-væk kulturen, som hersker og forsøger at gøre op med denne. Deres produktion produceret i Danmark.


FORSKELLIGE PRODUKTER I SORTIMENTET


Wecycle Furniture har flere skønne produkter i deres sortiment.


LUNA BÆNK


En af bestsellerne er den populære medium bænk. Luna bænken kommer dog i tre forskellige størrelser og udtryk. De skønne bænke har håndflettet sæde, der er flettet med OEKO-TEX certificeret hør.


ELLA SKAMMEL


Ella skamlen har håndflettet sæde, der er flettet med OEKO-TEX certificeret hør. Skamlen kommer i natur, røget og sortmalet grantræ.


ASTA HYLDE OG ABBY SÆTTEKASSE


Opbevar dine kopper, nips og andre småting på elegantvis med disse.


ANSVARLIGHED


Wecycle Furniture benytter restmateriale fra andre byggematerialer og træ, som ellers ville blive kasseret. Møblerne er således lavet af 100% resttræ. Til sæderne på bænke og skamler benyttes OEKO-TEX Certificeret hør, som er et naturligt produkt, som kan gro uden gødning og pesticider. Derudover kan det gro på egen hånd ved hjælp af regnvand. Alt emballage er desuden FSC certificeret.

Indkøbskurv

Trustpilot ★★★★★

30 dages fortrydelsesret

Gratis fragt over 799,-

*Gælder på varer der sendes til pakkeshops.