Stoff Nagel

Stoff Nagels historie stammer tilbage fra tiden under anden verdenskrig, hvor familien Nagel lagde de første tegninger til de unikke lysestager. Se nedenfor de populære og klassiske Nagel lysestager fra Stoff i krom, matsort, messing, rosa guld eller sort krom. Stagerne er designet af kunstneren Werner Stoff for Hans Nagel i 1960'erne og sælges enkeltvis eller som sæt i en æske med tre stk. Her er det også muligt at købe stearinlys til. Kontakt gerne butikken for spørgsmål.


HISTORIEN BAG STOFF NAGEL


Werner Stoff var en tysk designer, der skabte denne lysestage som en del af en serie af modulopbyggede nagel stager. Han blev inspireret af den rumalder, der dominerede design og arkitektur i 1960'erne. Det, der gjorde Stoff Nagel lysestagen så banebrydende, var dens evne til at blive omkonfigureret på utallige måder, hvilket gjorde det muligt for ejeren at skabe en unik skulptur, hver gang de brugte den. Man er ikke i tvivl om Stoff Nagel designet, når man ser det.PLEJE OG VEDLIGEHOLDELSE AF DIN STOFF NAGEL LYSESTAGE


For at sikre, at lysestagerne fra Stoff Nagel forbliver smuk og funktionel i mange år, er det vigtigt at tage sig af den ordentligt. Når det kommer til rengøring, er det bedst at undgå hårde kemikalier, der kan beskadige overfladen. I stedet skal du bruge en blød klud til forsigtigt at tørre den af. Det er også vigtigt at være forsigtig, når man samler og adskiller modulerne, for at undgå ridser eller skader på stagerne og materialet.

Indkøbskurv