Says Who

Her på siden kan du se vores lækre udvalg af Says Who designs. Says Who furniture er et dansk mærke, som igennem årene har lavet et hav af ikoniske danske designs, der fanger nutidens trends på en helt fantastisk måde. Bag Says Who står de to designere Kasper og Nikolaj, som i samarbejde har lavet produkter for et hav af forskellige møbelfabrikanter. Herunder kan bl.a. nævnes Ferm Living, Skagerak og Woud. Says Who har lavet et hav af forskellige slags designs, og i udvalget finder du alt fra stole og sofaer, til opbevaring, accessoires og belysning. Du kan se det lækre udvalg herunder med det samme, eller læse endnu mere om de fantastiske produkter nederst på siden, hvor du også kan læse lidt mere om dette fantastiske innovative brand.


Før DKK 8.899,00
Bestillingsvare
Før DKK 13.499,00
Bestillingsvare
Says Who – Dansk nytænkning

På trods af at Says Who er et af vores nyere brands, har de på deres forholdsvis korte levealder allerede formået at tage Danmark med storm. Med deres innovative tilgang til design, og med en stor kærlighed til træmaterialer og minimalistiske stilarter, har designerne Nikolaj og Kasper, folkene bag Says Who, skabt et stort navn for dem selv herhjemme. Blandt deres designs finder man et hav af forskellige produkter. En af dem er deres Tension serie, der blev kreeret i forbindelse med Bent Hansens 70 års jubilæum. Serien består både af en loungestol og en Tension Daybed, der med deres sorte skelet og lyse læder, giver et råt og meget nordisk look, der i god harmoni med de trends der er i den danske indretningsstil for tiden. Derudover har de også lavet deres Little Architect serie, der er lavet specielt til børn. Dette er en meget nytænkende serie, og med det den meget moderne stil, får du her både stole, borde og bænke. Denne serie er lavet i samarbejde med Ferm Living, der er blevet en af de største møbelfabrikanter herhjemme de seneste år.

Du kan se alle vores Says Who designs herover, hvor du kan læse mere om de enkelte produkter. Skulle du have spørgsmål til dette fantastiske mærke og Kasper og Nikolajs designs, så tøv ikke med at tage fat i vores kundeservice, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig til at finde det helt rigtige Says Who møbel.
Indkøbskurv