Royal Copenhagen Bonbonniere, Stedmoderblomst

DKK 389,00
Leveringstid kan forekomme
Varenummer:51039533
Den flotte Stedmoderblomst giver en smuk kontrast til bonbonnieren med sine smukke lilla farve. Bonbonnieren er en del af Royal Copenhagens Forårskollektion. Krukken med det lille låg kan bruges som en lille skat til at opbevare hemmeligheder, eller som en dekoration i sig selv.

Forårskollektionen byder på en samling af nydelige samlerobjekter. Objekterne har motiv af blomsterhaver og forstørret blomsterblade. Objekterne er oplagte at bruge til påske, men kan også bruges til at invitere naturen indenfor hele året rundt. Den eksakte gengivelse af hvert blomsterblads detaljer, gør hver del af Forårskollektionen unik. Kollektionen henter inspiration fra smukke, danske forårsblomster, og udskiftes med nye blomstermotiver hvert forår.

Serie: Forårskollektion
Størrelse: 7 cm
Materiale: Porcelæn
Designer: Royal Copenhagen

Varenummer: 1051093

Royal Copenhagen tilbyder 24 måneders brudgaranti. Som giver dig muligheden for at ombytte dit ødelagte produkt, til ny og tilsvarende vare, ved fremvisning af original brudgaranti og kvittering. Du kan ombytte dit ødelagte produkt hos alle forhandlere af Royal Copenhagen, uanset købssted.