raawii

På denne side finder du nyt og spændende design fra danske raawii. Brandet raawii er skabt i 2017 af Nicholai Wiig-Hansen og Bo Raahauge. De to har ønsket at skabe en virksomhed, der har fokus på at udvikle design med attitude. raawii har tre overordnede mål, der hedder; produkter med stærke proportioner, produktion med respekt for mennesker og miljø samt at skabe råderum til designere.
Ønsket er at arbejde med designere, der har passion for sit arbejde. De to stiftere vil skabe et sted, hvor der faciliteres kreativitet, og hvor der er plads til nysgerrighed - både for mennesker og for design.
raawii samarbejder med både danske og internationale kunstnere, og senest er Michael Kvium kommet med sit input til designvirksomheden.    
 


OM RAAWII


raawii er en dansk designvirksomhed, der er stiftet af Nicholai Wiig-Hansen og Bo Raahauge i 2017. Den relativt nye virksomhed ønsker at skabe plads til kreativitet og samarbejder med både danske og udenlandske kunstnere og designere. Et af de seneste samarbejder er med Michael Kvium, som både er kendt i ind- og udland for sine særprægede og rå designs.    
Indkøbskurv