E-Mærket
E-Mærket
Fragt fra 29,- kr.Fri fragt over 1.500,- kr.14 dages fortrydelsesret+100 brands

Poulin Design

Poulin Design forhandler puder fra Jules Pansu. De franske puder er vævet efter Jacquard metoden, der er den mest eksklusive og fineste vævning der findes. To af verdens dygtigste vævere er ansat i væveriet og Jules Pansu har modtaget utallige priser for sine vævninger. De forskellige kunstneriske puder er udført i tæt samarbejde, og efter godkendelse af bl. a. Picasso fonden Paris, arvingerne efter Joan Miró samt rettighedshaverne til Kandinsky, Claude Monet og Magritte´s værker. Kunsthåndværk i den højeste kvalitet fra Poulin Design.

Jules Pansu

Jules Pansu er grundlagt i Paris i 1878 og er stadig i samme families eje. Jules Pansu startede med at designe vægtæpper og tekstiler i midten af det 19. århundrede. Den eksklusive forretning ligger i dag stadig på samme adresse. I 1919 trådte sønnen af samme navn til og forsatte den succesfulde virksomhed. Han blev efterfulgt af sine tre sønner Robert, Jean og Bernard, der i 1946 sluttede sig til den traditionsrige familievirksomhed.  Eric og Alain Pansu overtog virksomheden i 1976 og forsatte det engagerede arbejde med design og produktion af puder, tæpper, vægtæpper og gobeliner i en meget høj kvalitet. Jules Pansu har i dag eneretten til at producere Picassos værker.
Om JacobsenPlus®

Leo Jacobsen A/S som er firmaet bag JacobsenPlus® har drevet detailhandel i mere end 80 år.

Wilhelm Eriksen, startede salget fra sit snedkerværksted på Søndergade i Horsens.

Dennes svigersøn Leo Jacobsen, der flyttede forretningen til Torvet, kom til at lægge navn til møbeldynastiet, der i dag drives af femte generation Claudia og Peter Jacobsen. I 1986 flyttede firmaet til Vejlevej og blev til et egentlig møbelhus og medlem af den frivillige kæde Ide Møbler.

Her etablerede Jørn Jacobsen i 2006 en ny afdeling i huset, som fik navnet Jacobsen Plus - en afdeling med designmøbler fra hele verdenen.

Jacobsen Plus®       Grønlandsvej 6-8       8700 Horsens       75 64 87 22       info@jacobsenplus.dk