Poul Cadovius

Her finder du vores udvalg af møbler fra Poul Cadovius, som primært består af de ikoniske reolsystemer. Ønsker du et reolsystem som kan tilpasses på forskellige måder så du vil elske det resten af livet ? Så er et reolsystem fra Poul Cadovius det helt rette for dig.


Før DKK 2.663,00
Se varianter
Før DKK 6.000,00
Bestillingsvare
Før DKK 7.500,00
Se varianter
Før DKK 2.913,00
Se varianter
Før DKK 13.875,00
Bestillingsvare
Før DKK 1.000,00
Se varianter
Før DKK 1.878,00
Se varianter
Før DKK 1.446,00
Se varianter
Poul Cadovius – En kreativ hjerne med sans for funktionalisme


Poul Cadovius blev født på Frederiksberg i 1911 og døde i Svendborg i 2011. Han var oprindeligt uddannet tapetserer og sadelmager men blev hurtigt interesseret i design. I den danske møbelindustris historie var Poul Cadovius  en af de mest farverige og succesfulde personer. I starten af 1945 etablerede Royal System, som var hans egen virksomhed inden for møbelfremstilling. Få år senere, nemlig i 1948, designede han det ikoniske reolsystem ROYAL SYSTEM®, som du helt sikkert kender. Næsten ti år senere, i 1957 kom det prisvindende SYSTEM ULTRA® hurtigt efterfulgt af det smarte reolsystem SYSTEM CADO®, som fungerede som en reol med skrivebord.

Ikke nok med at Poul Cadovius var en dygtig og innovativ entreprenør, så formåede han også at tegne mere end 400 patenter gennem hele hans karriere.
Vidste du at Poul Cadovius er manden bag det svampeformede busskur som kan ses mange steder i Danmark? Han var ikke blot dygtig i møbelindustrien, men brugte også sine evner til at udvikle produkter som bygningsmaterialer og komponenter i fiberglas, da han også ejede et skibsværft.


Poul Cadovius design


Poul Cadovius er kendt for sine ikoniske og smukke reolsystemer. ROYAL SYSTEM som oprindeligt blev til i 1948, blev i 2010 relanceret og har siden da taget plads i flere danske hjem.

Reolsystemet ROYAL SYSTEM var et af verdens første væghængte reolsystemer. Designet udsprang af Poul Cadovius tanker om udfordringen i at de klassiske og mere tunge reolsystemer, optager for meget gulvplads. Reolsystemet blev fremstillet i adskilte elementer, så de kunne sammensættes på mange forskellige måder, alt efter købers behov.

SYSTEM ULTRA var efterfølgeren til det ikoniske ROYAL SYSTEM og blev til af samme grundlag, nemlig fokus på at spare plads ved at lave reolen væghængt. SYSTEM ULTRA er kendetegnet ved de elegante og tynde hylder samt smukke bøjler i enten rå messing eller farvet stål.

Reolsystemer SYSTEM CADO som blev designet i 1960 er også et væghængt reolsystem i træ. Dette reolsystem blev præsenteret med forskellige skuffer og større kabinetter og består ikke blot af hylder, men har forenet flere møbler i dette system.

Alle reolsystemerne er væghængte og kendetegnet ved deres lette og æstetiske udtryk og de utroligt mange kombinationsmuligheder som giver mulighed for at tilpasse reolen efter forskellige behov.

Køb dine Poul Cadovius produkter hos os  


Har du forelsket dig i et reolsystem fra Poul Cadovius, forstår vi godt hvorfor. Med et af de ikoniske reolsystemer fra Poul Cadovius får en reol som du kan have resten af livet. Du får uendelige kombinationsmuligheder så du altid kan tilpasse reolen efter dit behov. Du opnår samtidig mere gulvplads og skulle du pludselig få behov for at udvide reolsystemet, så er det også en mulighed. Vi ved at eksklusive designmøbler kræver lidt overvejelse og derfor ønsker vi at gøre alt hvad vi kan, for at give dig den bedste oplevelse. Skulle du være i tvivl om hvilket reolsystem som kan opfylde dine behov, så er der altid råd og vejledning at hente hos os i butikken eller over telefon.
Få leveret dit nye Poul Cadovius reolsystem direkte til døren, helt gratis, hvis du køber for mere end 1.500 kr. Find dit nye reolsystem fra Poul Cadovius i dag.
Indkøbskurv