PK54A tillægsring af Poul Kjærholm

DKK 68.180,00
Leveringstid kan forekomme
Varenummer:
PK54A tillægsring af Poul Kjærholm
Fritz Hansen

Tillægsring (til PK54 bordet) bestående af seks dele samt et opbevaringselement, begge lavet af massivt ubehandlet ahorn.

Størrelse:
PK54A: Ø210 (PK54: Ø140).

Vedligeholdelse:
Træet kan patinere lidt, når det bliver vasket af og udsættes for kraftigt sollys, som vil gøre træet mørkere.Patinaen vil aftage, når bordet er tørret igen, og efter slibning med sandpapir, hvis der er behov for det.
Lad aldrig genstande blive stående i længere tid, på samme sted på tillægsringen, da det kan medføre mærker og lyse pletter.

Daglig rengøring:
Tør tillægsringen hyppigt af med en ren, tør klud på langs af veddet. Snavs, pletter osv. kan fjernes ved aftørring med en klud, der er opvredet i en opløsning af 2-3 spiseskefulde sæbespåner til 1 liter vand.
Ved hyppig afvaskning med sæbeopløsning undgås det, at fibrene hæver sig, og overfladens naturlige modstandsdygtighed øges.

Grundig rengøring:
Fordel en opløsning af 2-3 spiseskefulde sæbespåner til 1 liter vand på tillægsringen og skrub med en ren børste på langs af veddet. Tør straks efter med en ren klud, der er opvredet i opløsningen (dvs. at tillægsringen aldrig må efterlades i våd tilstand). Bemærk, at træets udseende/farve vil ændre sig ved rengøring. Derfor anbefales det at rengøre alle plader i tillægsringen på samme tid.