E-Mærket
E-Mærket
Fragt fra 29,- kr.Fri fragt over 1.500,- kr.14 dages fortrydelsesret+100 brands

Parachilna

Parachilna er et spansk brand, der siden 2013 har lavet lamper af yderst høj kvalitet. Parachilna er, ud over at lægge navn til high-end lamper, en by i det sydlige Australien. Byen Parachilna er en af de sidste byer man kommer til, inden man træder ind i Australiens ørken. Byen er i dag temmelig øde, og består primært af en telefonboks, en postboks, en hæveautomat og et værtshus. Gennem Parachilna går der også togskinner, men ingen tog stopper i byen. Inspirationen til Parachilnes lamper er drevet af skabernes kærlighed for luksus, der for dem er designets integritet, materialernes kvalitet, samt håndværket der ligger bag at skabe det. Derudover ønsker folkene bag Parachilna at arbejde med designere fra alle verdenshjørner, da de mener at alle byer i alle fem kontinenter, gemmer på talentfulde designere.

Se hele vores udvalg af lamper fra Parachilna herunder. Én ting er sikkert: Køber du en Parachilna lampe, får du en tidløs og veldesignet lampe, hvor kun de bedste materialer er anvendt.

Om JacobsenPlus®

Leo Jacobsen A/S som er firmaet bag JacobsenPlus® har drevet detailhandel i mere end 80 år.

Wilhelm Eriksen, startede salget fra sit snedkerværksted på Søndergade i Horsens.

Dennes svigersøn Leo Jacobsen, der flyttede forretningen til Torvet, kom til at lægge navn til møbeldynastiet, der i dag drives af femte generation Claudia og Peter Jacobsen. I 1986 flyttede firmaet til Vejlevej og blev til et egentlig møbelhus og medlem af den frivillige kæde Ide Møbler.

Her etablerede Jørn Jacobsen i 2006 en ny afdeling i huset, som fik navnet Jacobsen Plus - en afdeling med designmøbler fra hele verdenen.

Jacobsen Plus®       Grønlandsvej 6-8       8700 Horsens       75 64 87 22       info@jacobsenplus.dk