Montana Mini

Montana Mini er en serie af ukomplicerede, alsidige opbevaringsmoduler. Montana Mini modulerne fås kun ti farver, hvilket gør den til det lette valg at vælge mellem varianterne. Produktserien består af et modul, som måler H 35,4 x B 35,4 x D 25 centimeter, i flere varianter: åben, lukket, med skuffer eller med hylder. De er alle fremstillet af det velkendte Montana-MDF, som har en tykkelse på bare 8 millimeter. Som den originale Montana er Montana Mini fremstillet af materialer i høj kvalitet i Danmark på virksomhedens egen fabrik på Fyn.

Som det originale Montana System har Montana Mini afrundede kanter, manglende hjørner og tilbagetrukne fronter, hvilket gør Montana Mini til et ægte Montana-ikon, der giver dig mulighed for at indramme og fortælle en personlig historie som din egen drøm. Se alle modellerne og tilbehør, som spejle og opslagstavler nedenfor i alle farverne.


Før DKK 2.006,00
Se varianter
Før DKK 1.419,00
Se varianter
Før DKK 1.181,00
Se varianter
Før DKK 1.419,00
Se varianter
Mini moduler i forskellige farver


Montana Mini findes i forskellige farver og varianter. Modulet kan sætte direkte på en sokkel eller med ophæng på væggen. Ønsker du at sætte flere moduler sammen, så kan du tilkøbe topplader, som giver et ensartet udtryk.


Brug også modulerne i børneværelset til opbevaring af legetøj eller børnenes yndlingsbamser. Eller vælg variant med skuffer eller åbne rum, og brug det som sengebord i soveværelset.


Montana Mini findes i 10 farver, så der rig mulighed for at finde en variant der passer med din personlige stil. Modulerne fås i farverne; Anthracite, New White, Nordic, Vanilla, Mist, Camomile, Mushroom, Rhubarb, Amber og Monarch. Specielt Montana Mini i New White, Vanilla og Mushroom er meget populære valg indenfor de forskellige farver og varianter.


Designet af Peter J. Lassen


Alle Montana Mini produkter er designet af Peter J. Lassen. Han har ikke blot lavet serien af Montana Mini men faktisk samtlige Montana produkter og varianter i deres sortiment.


Montana Mini 1001


Montana Mini 1001 er det grundlæggende modul for hele Montana Mini serien. Men Mini varianter kommer faktisk i mere end tre varianter. Der findes både moduler med hylder, låger og skuffer. Har du brug finansiering af dine Montana Mini, er det også muligt.

Indkøbskurv