Missoni

Se hele vores udvalg af Missoni Home Collection herunder. Har du en forkærlighed for produkter lavet af materialer af høj kvalitet, vil du ikke blive skuffet over Missoni! Kig de mange produkter igennem med det samme, eller læs mere nederst på siden.


Histoiren bag Missoni

Missoni er et brand skabt og produceret af virksomheden T&J Vestor. Virksomheden blev grundlagt i 1921 i den italienske by Varese. Til en start producerede T&J Vestor primært tøj i stoffer med brodering, specielt silke. Heraf fik de også stor succes med at producere sjaler, kimono’er og puder. Årene gik og efterspørgslen på T&J Vestors produkter steg. Derfor opstod Missoni brandet i 1983. Her var fokus på møbelstoffer, sengetøj, tæpper og gardiner - altså ting til hjemmet, frem for tøj. Missoni Home Collection er sidenhen blevet et verdenskendt brand, der specielt er kendt for høj kvalitet og lækre materialer. Det er netop på baggrund af dette, at vi har produkter fra Missoni Home Collection i vores sortiment. Udvalget, du finder her på siden, indeholder alt fra badekåber til håndklæder og bademåtter.

Senge og bad accessories


I slutningen af  1970´erne og op igennem 80´erne, startede T&J med at sætte større fokus på kvalitet og design. I forbindelse med den øgede kvalitet begyndte T&J at satse mere på senge og bad accessories. Det skulle vise sig at være en god idé,- salget begyndte hurtigt at vokse og Missoni home collection havde for alvor set dagens lys. Efter Missoni home collection opstandelse gik der ikke lang tid før T&J udvidede deres salg fra Italien, til også at være et etableret brand i flere storbyer som Tokyo, New York, Zürich og Monte Carlo. I dag besidder Missoni home collection et hav af senge og bad accessories som håndklæder, badekåber, sengetæpper og puder.

Farver og liv


Det største kendetegn ved Missonis design er deres farverige og kreative tilgang til design. Når du køber Missoni badekåber og tæpper, skaber du liv i din livsstil, og bryder med det traditionelle. Lidt mere prang, og lidt mindre gråt, sort og hvid. Ud over at du får nogle produkter der er unikke og anderledes, så får du med Missoni også enormt kvalitet. Missoni håndklæder er kendt for deres gode kvalitet, men samtidig også deres super favorable priser. Med Missoni produkter får du kvalitet, design og pris i en perfekt treenig kombination. Mulighederne er mange, således du kan finde lige netop det Missoni håndklæde, badekåbe eller plaid som passer bedst til netop din smag. De skarpe priser er gennemgående for alle produkterne, hvilket betyder at enhver kan få glæde af de lækre produkter, men også at du ikke behøver at nøjes med et Missoni produkt. Missoni er med andre ord italiensk charme og kvalitet, pakket ind i lækkert design og fornuftige priser. Hvad er der ikke at elske?

Køb Missoni hos os


Når du har fundet dine favorit produkter fra Missoni er det bare at få dem bestilt. Når du handler hos os kan du gøre det med god ro i maven. Vi levere hurtigt, og vores høje Trustpilot score vidner om den gode service du får hos os. Du er altid velkommen i vores fysiske butik til et kig på vores Missoni produkter, ligesom du altid kan kontakte os med spørgsmål til produkterne eller til dit køb. Det kan du gøre lige her. Så hjælper vi dig med dine spørgsmål vedrørende Missoni, eller alle de andre spørgsmål du måtte brænde inde med.
Indkøbskurv