Missoni

Missoni er et brand skabt og produceret af virksomheden T&J Vestor. Virksomheden blev grundlagt i 1921 i den italienske by Varese. Til en start producerede T&J Vestor primært tøj i stoffer med brodering, specielt silke. Heraf fik de også stor succes med at producere sjaler, kimono’er og puder. Årene gik og efterspørgslen på T&J Vestors produkter steg. Derfor opstod Missoni brandet i 1983. Her var fokus på møbelstoffer, sengetøj, tæpper og gardiner - altså ting til hjemmet, frem for tøj. Missoni Home Collection er sidenhen blevet et verdenskendt brand, der specielt er kendt for høj kvalitet og lækre materialer. Det er netop på baggrund af dette, at vi har produkter fra Missoni Home Collection i vores sortiment. Udvalget, du finder her på siden, indeholder alt fra badekåber til håndklæder og bademåtter.

Se hele vores udvalg af Missoni Home Collection herunder. Har du en forkærlighed for produkter lavet af materialer af høj kvalitet, vil du ikke blive skuffet over Missoni! Har du spørgsmål om Missoni Home Collection eller andet, er du velkommen til at kontakte os her.

Senge og bad accessories

I slutningen af  1970´erne og op igennem 80´erne, startede T&J med at sætte større fokus på kvalitet og design. I forbindelse med den øgede kvalitet begyndte T&J at satse mere på senge og bad accessories. Det skulle vise sig at være en god idé,- salget begyndte hurtigt at vokse og Missoni home collection havde for alvor set dagens lys. Efter Missoni home collection opstandelse gik der ikke lang tid før T&J udvidede deres salg fra Italien, til også at være et etableret brand i flere storbyer som Tokyo, New York, Zürich og Monte Carlo. I dag besidder Missoni home collection et hav af senge og bad accessories som håndklæder, badekåber, sengetæpper og puder.

Indkøbskurv