Mater

Mater er en dansk virksomhed, der producerer designmøbler og belysning. Mater blev grundlagt i 2006 af Henrik Marstrand, som havde en stærk vision om at skabe tidløst og smukt design baseret på en etisk forretningsstrategi. Mater laver eksklusive designmøbler og lamper med arbejdsmetoder der understøtter mennesker, lokale håndværkstraditioner og miljøet. Se udvalget nedenfor.

Har du spørgsmål til et Mater produkt? Kontakt venligst butikken.

Mater designere:

Udover Maters egen designafdeling har de indgået samarbejde med flere kendte designere, både fra Danmark men også fra udlandet. Maters populære barstole og Accent bordene er designet af den danske designduo Space Copenhagen. Pederjessen som også er danske har designet lampeserien Ray samt de sjove Imago knager. Af udenlandske designere har Mater bl. a brugt den franske designer Jean-François Mérillou, den amerikanske designer Michael W. Dreeben og den indiske designer Ayush Kasliwal som har tegnet den smukke Bowl bordserie.
Om JacobsenPlus®

Leo Jacobsen A/S som er firmaet bag JacobsenPlus® har drevet detailhandel i mere end 80 år.

Wilhelm Eriksen, startede salget fra sit snedkerværksted på Søndergade i Horsens.

Dennes svigersøn Leo Jacobsen, der flyttede forretningen til Torvet, kom til at lægge navn til møbeldynastiet, der i dag drives af femte generation Claudia og Peter Jacobsen. I 1986 flyttede firmaet til Vejlevej og blev til et egentlig møbelhus og medlem af den frivillige kæde Ide Møbler.

Her etablerede Jørn Jacobsen i 2006 en ny afdeling i huset, som fik navnet Jacobsen Plus - en afdeling med designmøbler fra hele verdenen.

JacobsenPlus®       Grønlandsvej 6-8       8700 Horsens       75 64 87 22       info@jacobsenplus.dk
Grønlandsvej 6-8   |   8700 Horsens   |   75 64 87 22   |   info@jacobsenplus.dk
Klik mig