Massimo

Gulvtæpper fra Massimo Copenhagen fås i mange forskellige farver og størrelser. Mads Frandsen er stifteren bag tæppevirksomheden Massimo Copenhagen der åbnede i 2001. Massimo Copenhagen er meget kvalitetsbevidste og ligger meget vægt på at levere en første klasses service. Den høje kvalitet af tæpperne skyldes i særdeleshed den håndlavede og håndvævede produktion. Ønskes en speciel størrelser, kontakt butikken for pris og leveringstid.


Før DKK 5.500,00
Se varianter
Før DKK 6.195,00
Se varianter
Før DKK 6.995,00
Se varianter
Før DKK 5.795,00
Se varianter
Før DKK 5.795,00
Se varianter
Før DKK 10.608,00
Se varianter
Før DKK 16.995,00
Se varianter
Før DKK 5.495,00
Se varianter
Før DKK 6.795,00
Se varianter
Før DKK 7.895,00
Se varianter
Om Massimo

Massimo Copenhagen er et dansk firma som i 2001 blev startet af Mads Frandsen da han ønskede at kunne tilbyde bæredygtige tæpper i utrolig høj kvalitet, en førsteklasses service og endvidere også til konkurrencedygtige priser.

Er du blevet vild med et tæppe fra Massimo Copenhagen får du et højkvalitets tæppe som er håndknyttet og håndvævet af de fineste materialer, hvor produktionen følger århundreders traditioner og teknikker.

Hos Massimo fokuseres der på fantastisk design, høj kvalitet, bæredygtighed og på dine behov. I mere end 20 år har Massimo produceret håndlavede tæpper for både private hjem og offentlige steder. Alle ordre får den samme opmærksomhed og tilgang ligemeget om det er et af deres signatur tæpper eller et one-of-a-kind tæppe som er specialdesignet.

Et massimo gulvtæppe er scandinavisk inspireret og har en passion for rolige og neutrale farver og et langtidsholdbart og funktionelt design. Dog er de ikke bange for den mere vovede og farverige ende af farveskalaen.

GULVTÆPPER TIL ALLE RUM

Hos Massimo Copenhagen kan du få gulvtæpper i mange størrelser og farver. Du får et gulvtæppe der er i højeste kvalitet og er dermed et gulvtæppe der vil holde i mange år.

Et Massimo gulvtæppe kan pynte i alle hjemmets rum, da der findes mange forskellige farver og størrelser som også gør det muligt at finde noget til enhver smag. Brug f.eks. et stort gulvtæppe under spisebordet eller i stuen for at indramme området. Store gulvtæpper skaber varme og tilføjer farve og stemning til dit hjem. Massimo tæpper vil især elskes af alle hjem da den høje kvalitet vil gøre at dit tæppe er flot i mange år fremover.

Hos Massimo kan du fås kvalitets gulvtæpper af forskellige materialer. Se f.eks. De flotte bambus gulvtæpper som fås i syv forskellige farver og i fire størrelser. Massimo har også smukke tæpper i uld som f.eks. Earth tæppet som er lavet i 100% New Zealandsk uld. Det fås desuden i 4 smukke farver som er Sea green, Cream, Charcoal og Verte grey.

Er du vild med mønstre har Massimo Copenhagen også tæpper i flotte mønstre. Se bare tæppet Natural Kelims som er vævet i afghansk uld. Massimos Bur-Bur gulvtæppe er også et smukt tæppe med et mere udstående mønster. Tæppet er lavet i håndknyttet Afghansk uld i naturlige farver.

KØB DIT MASSIMO TÆPPE HOS JACOBSEN PLUS

Drømmer du om et smukt tæppe til dit hjem, så er et Massimo gulvtæppe et godt valg. Hos Jacobsen Plus er god service og rådgivning vigtigt for os og vi ønsker altid at give dig den bedst mulige oplevelse. Har du brug for rådgivning står vi klar både i vores fysiske butik eller online, hvor du altid er velkommen til at kontakte os. Vi leverer desuden gratis dit nye Massimo tæppe direkte til døren hvis du køber for over 1.500 kr. Se også vores mange anmeldelser på Trustpilot hvor mange tilfredse kunder har anmeldt os.
Indkøbskurv