HAY Mags sofa

Her på siden finder du vores udvalg af Mags sofaer og sofamoduler fra HAY. Mags soferne laves i tre de serier, Mags, Mags Soft og Mags Soft Low Armrest. I Mags serien er der fokus på sammensætning, skum og indvendig polstring, hvilket er tre vigtige og funktionelle ting i en sofa. Mags serien byder på et højt niveau af komfort og har desuden stærke funktionelle kvaliteter, da du kan bygge og udvide din sofa med en chaiselong, et hjørne modul, ekstra sæder eller hvad du ellers kan finde på. Det dybe sæde og høje armlæn gør Mags til den perfekte sofa med plads til alles behov. Du kan læse mere om HAY og Mags sofaen nederst på siden.


Før DKK 5.500,00
Se varianter
Før DKK 1.450,00
Se varianter
OM HAY

HAY's ambitioner var at fremme dansk møbeldesign og forsøge at vende tilbage til den innovative storhed i 1950'erne og 1960'erne alt sammen i en nutidig kontekst. Den dag i dag har ambitionsniveauet ikke ændret sig, og bestræbelsen på konstant at være i udvikling og skabe meningsfuldt og oprigtigt design er meget vigtig. Det går alt sammen hånd i hånd med at lave flotte og innovative produkter som fremmer nye originale unge talenter samt etablerede designere. HAY's engagement i design, produktion af møbler, tekstiler og tilbehør med en international appel til en overkommelig pris har gjort at deres varemærke er blevet anerkendt i hele verden.

HAY MAGS SOFA

Gå på opdagelse i de forskellige moduler fra HAY’s sofaserie Mags. De funktioner, der gør en sofa komplet er alle de elementer som ikke er direkte synlige. Det er sammensætning, skum og indvendig polstring - disse 3 elementer er også i fokus i Mags serien. Komfortniveauet i denne serie er højt og serien har desuden mange funktionelle kvaliteter som gør at du vil elske en Mags sofa i mange år fremover.

Serien består af moduler, så du selv kan sammensætte en mags sofa der opfylder dine behov. Du kan tilføje en chaiselong, et hjørne modul eller måske ekstra sæder? HAY Mags sofa har plads til hele familien og grundet det dybe sæde og høje armlæn er komforten i top.  

INVESTER I EN SOFA FRA HAY

Et sofakøb er ofte en større investering og det er derfor vigtigt, at den kan holde i mange år - både ift. kvalitet og stil. Er dette også vigtigt for dig, kan du trygt investere i en sofa fra HAY. Med Mags serien er du garanteret en sofa i høj kvalitet, som du vil elske at sidde i. Byg din sofa efter dine behov, ved at kombinere modulerne som du vil. Du kan vælge mellem mange typer af stof og læder så din nye sofas udtryk matcher din stil.


KØB DIN NYE MAGS SOFA HOS JACOBSEN PLUS

Går du med tanken om at skifte den gamle sofa ud med en modulsofa fra HAY? Man kan hurtigt blive forelsket i stilen og funktionaliteten og derfor er du altid velkommen til at komme forbi vores butik eller få råd og vejledning over telefon. God service er vigtigt for os, så tøv ikke med at kontakte os. Vi har desuden en flot score på Trustpilot som afspejler vores service. Har du allerede besluttet dig for at investere i en HAY sofa, så tilbyder vi billig fragt.
Indkøbskurv