Louise Campbell

Louise Campbell blev født i 1970, og er uddannet Industriel designer fra Danmarks Designskole i 1995. Hun rangerer i dag i toppen af danske designere, og hun er konstant aktiv med internationale udstillinger i både Italien, Japan og England. Gennem tiden har Louise Campbell modtaget en række priser bl.a. Finn Juhl Arkitekturprisen, den danske kunstfonds treårige arbejdslegat og endelig den prestigefyldte tyske designpris IF Design Award Guld for lampen Campbell fra Louis Poulsen. Hendes detaljeorienterede tilgang til design har formået at taget hende hele vejen til tops, og vi er stolte over, at kunne tilbyde dig nedenstående udvalg af belysning fra Louise Campbell, eller læse mere om Louise Campbell, samt historien bag, nederst på siden.


Læs mere om Louise Campbell her


Louise Campbell startede hendes rejse i 1996, hvor hun efter at have taget en designuddannelse i både England og Danmark, startede hendes eget studie. Herfra har hun siddet og designet lige siden, og det er i løbet af årene blevet til et hav af lækre designs, som hun finder inspiration til i hverdagslivet. Hendes evner har mange store huse fået øjnene op for, og gennem tiden har hun arbejdet sammen med blandt andet Louis Poulsen, Hay, Georg Jensen, Stelton og Royal Copenhagen. Udover at bruge tid på sine egne kreationer, har Louise Campbell også brugt meget tid på at hjælpe andre designere frem i verden. Det gør hun bl.a. gennem hendes position som rådgiver i bestyrelsen hos Royal Danish Academy of Fine Arts.

LOUISE CAMPELLS LAMPER


Louise Campbell er især kendt for hendes lamper. En Louise Campbell lampe er noget af det absolut bedste du kan få fingrene i, hvis du ønsker både funktionalitet og design i din lampe. Specielt Louise Campbell’s Shutters og Collage serie har opnået stor anerkendelse, og det har bl.a. resulteret i IF Product Design Award for hendes pendel. Du kan se dem alle herover, og skulle du brænde inde med spørgsmål omkring vores Louise Campbell lamper, så tøv ikke med at tage fat i vores eksperter med det samme.
Indkøbskurv