E-Mærket
E-Mærket
Fragt fra 29,- kr.Fri fragt over 1.500,- kr.14 dages fortrydelsesret+100 brands

Louis Poulsen Nyheder

Selvom Poul Henningsens lamper i dag anses som klassikere, blev PH af sin samtid anset for at være lidt af en rebel, der hellere ville bryde med traditionerne end acceptere status quo – både i forhold til design og livet i almindelighed. I anledning af PH's 125-års fødselsdag fejrer Louis Poulsen ikke kun de ikoniske lamper, han efterlod sig, men også hans store indflydelse på, hvordan vi har mennesket i fokus, når vi designer belysningsløsninger.

Den nye PH glas serie lanceres nu i metalliseret messing, som giver serien et helt nyt udtryk. Derudover kommer PH 5 & PH 5 Mini i ubehandlet messing, som nemt kan kombineres med resten af sortimentet. Den nye udgave af Patera er designet til at frembringe det dynamiske og smukke lys fra klassiske lysekroner og er lavet af reflekterende, sølvfarvet folie, der skaber et legende og kontrastfuldt lys. Se alle nyhederne fra 2019 nedenfor.

Se hele udvalget fra Louis Poulsen her.

Om JacobsenPlus®

Leo Jacobsen A/S som er firmaet bag JacobsenPlus® har drevet detailhandel i mere end 80 år.

Wilhelm Eriksen, startede salget fra sit snedkerværksted på Søndergade i Horsens.

Dennes svigersøn Leo Jacobsen, der flyttede forretningen til Torvet, kom til at lægge navn til møbeldynastiet, der i dag drives af femte generation Claudia og Peter Jacobsen. I 1986 flyttede firmaet til Vejlevej og blev til et egentlig møbelhus og medlem af den frivillige kæde Ide Møbler.

Her etablerede Jørn Jacobsen i 2006 en ny afdeling i huset, som fik navnet Jacobsen Plus - en afdeling med designmøbler fra hele verdenen.

Jacobsen Plus®       Grønlandsvej 6-8       8700 Horsens       75 64 87 22       info@jacobsenplus.dk