Le Klint væglamper

Her på siden finder du vores sortiment af Le Klint væglamper. Le Klint er en af de førende brands når det kommer til belysning, og det har de været i rigtig mange år efterhånden. Deres historie går mere end 80 år tilbage, og i den tid har de erobret danskerne hjerter når det kommer til lamper. Her er deres væglamper ingen undtagelser. Af store kreationer gennem tiden kan bl.a. nævnes Le Klint sakselamperne og Snowdrop, samt designere som Philip Bro Ludvigsen og Kaare Klint. Med andre ord er der ingen tvivl om, at du med en Le Klint væglampe, får dig en fantastisk lampe de næste mange år. Find netop din favorit i det store udvalg herunder i dag.


MERE OM LE KLINT VÆGLAMPER


Hvis du mangler en smuk og dekorativ lampe i boligen er Le Klint væglamper et oplagt valg. En Le Klint væglampe, er ligesom de andre lamper fra sortimentet, skabt i samarbejde med kendte designere og arkitekter og der i udvalget både de gamle ikoner og nye klassikere. En stor del af Le Klints DNA kommer fra de unikke lampeskærme, der er håndfoldet på produktionen i Odense. Disse lampeskærme er selvfølgelig også at finde på et udvalg af de smukke Le Klint væglamper, men du finder også væglamper med glas- og aluminium skærme, der giver et andet look.

Hver Le Klint væglampe har et helt unikt udtryk og hos os findes både den skulpturelle Le Klint væglampe Mushroom, som vil bringe en elegant og eksklusiv stemning til boligen og den klassiske Le Klint Snowdrop væglampe, der har inspiration i blomsterverdenens vintergæk.

DE IKONISKE SAXLAMPER


Den kendte Sax væglampe er en af Le Klints helt store klassikere. Saxlampen er designet af Erik Hansen i 1952, der kom i kontakt med Le Klint, fordi han ville købe en lampeskærm til en lampe han selv havde designet. Le Klint havde interesse i lampen, og Erik Hansen videre udviklede på den. I dag kendes den som Saxlampen og har stadig en enorm stor popularitet.

Saxlamper findes i flere forskellige udgaver, både når det kommer til træsort og kombinationer.
Le Klint Sakselampe 223 er en nedadvendt udgave, mens Le Klint Sakselampe 224 er en opadvendt. De kommer i forskellige størrelser, og kan vælges i enten, sort, røget eller lys eg og med lampeskærm i papir eller plastik. Den unikke harmonika effekt er det der virkelig karakterisere Saxlampen. Det giver mulighed for at trække den ud og ind alt efter hvor der er behov for lyset.

PRYD BOLIGEN MED EN LE KLINT VÆGLAMPE


En væglampe fra Le Klint kan passe i alle boliger, da de forskellige serier har vidt forskellige udtryk. En Le Klint lampe i sort er perfekt, hvis der ønskes et simpelt og minimalistisk udtryk, mens en Le Klint væglampe i messing kan sætte et luksuriøst præg på indretningen.
Hvis du er mere til en Le Klint væglampe i træ kan disse ofte vælges i forskellig behandlet træ, så kan kan opnå netop det look du ønsker.

Gå på opdagelse i udvalget af Le Klint væglamper og kontakt og gerne hvis du har spørgsmål.
Indkøbskurv