Le Klint - Swirl

Gå på opdagelse i lampeserien Le Klint Swirl, der trods klare referencer til Le Klints klassiske design og håndværk er helt sin egen. Med sit transparente formsprog og de svungne lameller som fordeler lyset, giver lampen et fint brugslys, og er en fryd for øjet. Den smukke afslutning i bunden af lampen gør den ligeledes særdeles velegnet til at hænge højt i et rum. Du kan se alle modeller, størrelser og typer af Le Klint Swirl her på siden, der både kommer som pendler, væg- og loftlampe, bordlampe og gulvlampe.


MERE OM LE KLINT SWIRL


Le Klint Swirl er designet af Øivind Slaato, der havde et ønske om en lampe der kunne få form, funktion og lys til at arbejde sammen og dermed give en flot lysoplevelse. Le Klint Swirl har et let udtryk, der er i tråd med den skandinaviske tradition og indretning. Selvom Le Klint Swirl har nogle helt klare referencer til det klassiske håndværk og design fra Le Klint er Swirl lampen stadig helt sin egen.

Den ikoniske Swirl lampe har et transparent formsprog og smukke svunge lameller, der er med til at fordele lyset og give et udsøgt brugslys, samtidig med at lampen er en æstetisk fornøjelse at kigge på.

LE KLINT SWIRL SOM PENDEL


Le Klint Swirl kommer blandt andet i en skøn pendel serie, der indeholder forskellige størrelser og former. Le Klint Swirl 1 har en smuk oval form, mens Le Klint Swirl 2 har form som en kogle. I serien findes også Le Klint Swirl 3, der har en elegant rund form. Uanset hvilken model, der er din favorit kan et Swirl pendel bruges i utroligt mange sammenhænge og den fine afslutning i bunden af pendlerne gør dem velegnede i rum, hvor der er højt til loftet. Designet er lavet så der ikke opstår en ubehagelig blænding fra selve lyskilden, selvom den hænger højt i eksempelvis en hall.

Du kan vælge dit Swirl pendel i forskellige størrelser, så de både kan passe over spisebordet, køkkenøen eller i gangen. Le Klint Swirl 2 medium og Le Klint Swirl 3 medium har perfekte størrelser til over spisebordet, mens et Le Klint Swirl small pendel kan hænge i klynger i stuens hjørne eller over køkkenøen.

LE KLINT SWIRL TIL ALLE BOLIGENS RUM


Udover de smukke pendler kommer Le Klint Swirl som loftlampe, væglampe, gulvlampe og bordlampe. Le Klint Swirl loftlampe og væglampe er en og samme model, hvilket gør den utroligt multifunktionel og giver dig en masse muligheder. Swirl loftlampe er perfekt i rum, hvor der ikke er så højt til loftet, men stadig er behov for god belysning.
På siden findes også Swirl bordlampe, der let kan sættes på et bord eller reol og give en hyggelig belysning i stuen eller soveværelset. Også med Le Klint Swirl gulvlampe kan du skabe små belysningszoner i hjemmet, og ligesom bordlampen har de begge den ovale skærm fra Swirl 1. Udover de forskellige størrelser og modeller kan du vælge din Le Klint Swirl i kobber eller hvid alt efter hvilket look du ønsker at skabe.
Indkøbskurv

Trustpilot ★★★★★

30 dages fortrydelsesret

Gratis fragt over 799,-

*Gælder på varer der sendes til pakkeshops.