Le Klint skærme

Skærme fra Le Klint er en stor del af virksomhedens DNA, og de håndfoldede skærme har været med lige fra starten af Le Klints historie i 1943. Le Klint skærme er håndfoldet i produktionen i Odense, og det kræver både træning og store fingerfærdigheder at mestre det gamle håndværk, som det kræver at folde de smukke lampeskærme. Hos Jacobsen Plus finder du et udvalg af Le Klint lampeskærme i forskellige modeller, størrelser og materialer. Du kan udskifte din gamle skærm eller gå i gang med en ny kreation. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til en Le Klint skærm eller andet i vores udvalg.


MERE OM LE KLINT SKÆRME


Le Klint skærme er en stor del af virksomhedens DNA, der har været med lige fra starten i 1943. Hos Le Klint bliver der stadig holdt fast i en stærk tradition for det klassiske håndværk, og hver Le Klint lampeskærm er håndlavet af de såkaldte “foldepiger”. Der bruges hverken samlebånd eller masseproduktion, men i stedet foregår alt fremstilling af de smukke Le Klint skærme i produktionen, der har beliggenhed i Odense. Foldepigerne, der står bag enhver Le Klint skærm, er under et langt træningsforløb og det tager omkring 1 år at lære teknikken og herefter mellem 2-3 år før de kan mestre alle modellerne. Det kræver store fingerfærdigheder at folde Le Klint skærme, og pigernes fingernemhed er derfor helt ekstraordinær.

Hos Jacobsen Plus har vi et udvalg af de smukke plisse lampeskærme fra Le Klint, som både kan bruges, hvis din gamle Le Klint lampe trænger til nyt liv, skærmen er gået i stykker eller hvis du ønsker at gå i gang med din egen kreation.

Der er enormt mange fordele ved at vælge en Le Klint skærm og de mange modeller og størrelser er blot en af dem. Her har vi listet nogle af de fordele op, der er ved at vælge en Le Klint skærm.
- Dansk design og høj kvalitet
- Utrolig lang holdbarhed
- Plastskærme kan vaskes, er UV-behandlede og flammesikrede
- Le Klint skærme bevarer spændstigheden
- De passer til alle lampetyper
- Håndfoldede i Odense, Danmark

FIND DIN LE KLINT LAMPESKÆRM


På siden findes forskellige modeller af de ikoniske Le Klint lampeskærme og alt efter størrelsen kan en lampeskærm fra Le Klint både burges på gulv-, bord- og væglamper endda også som pendel. Når du skal vælge din Le Klint skærm vil sidelængden, som måles fra underkanten af kraven, indgå som en del af varebetegnelsen og derfor angive størrelsen på din lampe.

Vælger du en Le Klint skærm 12 21, er modellen 12 og sidelængden 21 cm. Du vælger størrelsen på din Le Klint skærm efter du har valgt model, og der er mange at vælge imellem. Eksempelvis kommer Le Klint model 2 helt ned til 14 cm og helt op til 38 cm. Mange vælger ofte en Le Klint skærm 2-21, da det er en størrelse, der både fungerer som bordlampe, væglampe og pendel.

Hvis din gamle skærm trænger til at blive udskiftet kan du blandt andet finde en ny Le Klint sakselampe skærm, så du kan have glæde af din lampe endnu længere tid. Du kan desuden både vælge din Le Klint lampeskærm i papir eller plastik efter din personlige præference.
Indkøbskurv